Preview 23ς αγωνιστικής

23:56 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει ένα σερί τριών αγώνων με ντέρμπι και πρέπει να νικήσει και στα τρία αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Πρώτος του αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα σε άδειο ΟΑΚΑ να θέλει την νίκη για να

μείνει στο +2 από τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, που θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση, θα κατέβει στο ΟΑΚΑ με πολλά προβλήματα. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ίβιτς, Κρέσιτς και Σνάουτσερ και η αποστολή του θα είναι πολύ δύσκολη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί.

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και θέλει να συνεχίσει την καταπληκτική του πορεία. Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τον Μάντζιο να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού και να δηλώνει παρών στην δύσκολη αναμέτρηση

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός πάει στην Κρήτη και θέλει επιτακτικά τη νίκη για να συνεχίσει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και να επωφεληθεί από τυχόν στραβοπάτημα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι αποστολές των δύο ομαδων:

ΟΦΗ: : Βεζυρίδης, Σασχανίδης, Μποντόρ, Βάντο, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Παπουλής, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Ουκάρ

ΟΣΦΠ:Δασκαλάκης, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ντιόγκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (15:00/aek365/NOVA)

Αστέρας Τρίπολης και Εργοτέλης αγωνίζονται για την 223η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να συνεχίσουν με νίκη, μετά τα «διπλά» σε Λιβαδειά και Ξάνθη. Ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες στα τελευταία 6 ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μανώλης Στεφανάκος, Γιώργος Μπαντής, Σάββας Τσαμπούρης, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Αντώνης Λαδάκης, Μάριο Μπρέσκα, Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Ηλίας Σολάκης και Εμμάνουελ Περόνε.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου, Σασιασβίλι, Μπουχαλάκης, Αθανασίου. Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Καρέλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (15:00/aek365/NOVA)

Keywords
Τυχαία Θέματα