Ο Σίλντενφελντ δεν θα περιμένει πολύ τον ΠΑΟ

11:31 20/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά ο εκπρόσωπος του Κροάτη κεντρικού αμυντικού κάλεσε την ΠΑΕ να βιαστεί γιατί, όπως είπε, ο Σίλντενφελντ δεν θα περιμένει πολύ.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, ο εκπρόσωπος του Σίλντενφελντ, ο Μάριο Κνες, τόνισε: "Πρώτα θα μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε. Το σίγουρο είναι πως έχει το προβάδισμα, αλλά δεν θα περιμένουμε πάρα πολύ".
Σε ερώτηση

αν έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Παναθηναϊκό, ο Κνες απάντησε: "Όχι, δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Υποθέτω ότι θα γίνει. Ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση λόγω των αλλαγών που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι καλό να γνωρίζουμε νωρίς τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούμε να δώσουμε πολύ χρόνο γιατί και οι άλλες ομάδες βιάζονται να ξέρουν".
Για το ενδιαφέρον της Μπορντό, ο εκπρόσωπος του Σίλντενφελντ δήλωσε: "Το ενδιαφέρον της Μπορντό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Υπάρχει προσέγγιση, αλλά όχι κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή".
Όσο για το τι θέλει ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, ο εκπρόσωπος του είπε: "Ξέρω ότι όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι με τον Γκόρντον. Ο ίδιος παίζει καλά και είναι χαρούμενος. Προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει και τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να το συζητήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα