Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Payzone Hellas ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ

10:13 20/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ότι υπεγράφη στις 19 Νοεμβρίου 2014 από την 100% θυγατρική του εταιρεία OPAP Investment Ltd η τελική σύμβαση για την εξαγορά του 90% της Payzone Hellas. Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε κατόπιν παροχής των σχετικών εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού.

Σημειώνεται πως στις 28 Αυγούστου η OPAP Investment είχε υπογράψει προσύμφωνο εξαγοράς του 90% της εταιρείας Payzone Hellas από την Payzone Group Ltd και την Coltonia Holdings Ltd έναντι συνολικού τιμήματος 7,75 εκατ. ευρώ.

Η Payzone Hellas Α.Ε. διαχειρίζεται το μεγαλύτερο δίκτυο τερματικών πληρωμής στην Ελλάδα για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ανατροφοδότησης προπληρωμένων κινητών τηλεφώνων, προπληρωμένων καρτών για συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου και υπηρεσιών πληρωμής λογαριασμών, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Για τη χρήση 1/10/12 - 30/9/13 η εταιρεία εμφάνισε κύκλο εργασιών 271,27 εκατ. ευρώ και κέρδη 439,5 χιλ. ευρώ.

Μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων με τις οποίες η Payzone Hellas συνεργάζεται στην Ελλάδα είναι οι Carrefour, Shell, Anek Lines, Minoan Lines, Autogrill, Masoutis, Market In, Bazaar, Dia Hellas, Hellenic Seaways και Revoil. Συνεργάζεται επίσης με το μεγαλύτερο πρακτορείο διανομής Τύπου στην Ελλάδα, την Αργος Α.Ε. και την KKT, τον μεγαλύτερο διανομέα καρτών ανανέωσης για κινητά στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα