Στον «αέρα» η Huffington Post

10:57 20/11/2014 - Πηγή: AEK365

Σήμερα, «ανέβηκε» στον αέρα του διαδικτύου η ελληνική έκδοση της Huffington Post. Μια ιστοσελίδα γεμάτη από πολιτική, κοινωνικά και διεθνή θέματα, οικονομία και πολιτισμό, όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε στην αμερικανική της έκδοση.

Η δημιουργός της Huffington Post, Αριάνα Χάφινγκτον η οποία είναι ελληνικής καταγωγής μας χαιρετά με ένα εκτενές άρθρο, γραμμένο φυσικά στα ελληνικά, όπου τονίζει την ξεχωριστή

της συγκίνηση γι' αυτή τη νέα διεθνή έκδοση της ιστοσελίδας καθώς την φέρνει πίσω στην πατρίδα της.

«Για εμένα, αυτή είναι η απόλυτη επιστροφή στην πατρίδα- όχι μόνο επειδή εδώ γεννήθηκα και εγώ και η προφορά μου- αλλά επειδή η Huffington Post έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική παράδοση που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και τους προτρέπει να διεξάγουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Όταν, τρία χρόνια πριν, ξεκινήσαμε να επεκτεινόμαστε διεθνώς, ήξερα ότι η οδύσσεια (για να δανειστώ τον όρο από τους συμπατριώτες μου) της Huffington Post, θα μας οδηγούσε στην Ελλάδα. Και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, που αυτή η μέρα επιτέλους έφτασε», αναφέρει.

Η Χάφινγκτον περιγράφει στο άρθρο της την πορεία της από ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα με ένα δωμάτιο μέχρι τη σημερινή της προσπάθεια.

«Μετά το διαζύγιο των γονιών μου, όταν ήμουν 11 χρονών, έμενα με τη μητέρα μου και την αδερφή μου, Αγάπη, σε ένα διαμέρισμα με ένα δωμάτιο στην Αθήνα. Η μητέρα μου ήταν απόλυτα αφοσιωμένη ώστε να εξασφαλίσει ότι η αδερφή μου κι εγώ θα είχαμε τα καλύτερα δυνατά παιδικά χρόνια. Συνήθισε να επιβλέπει μεγάλες "συνεδριάσεις" που λάμβαναν χώρα στη μικρή μας κουζίνα, καθοδηγώντας μας στο να επιλύσουμε τα καθημερινά μας προβλήματα μιλώντας για την ελληνική φιλοσοφία. Και, φυσικά, πάντοτε μαγείρευε, πιστεύοντας προφανώς ότι αν δεν βάλεις μια μπουκιά φαΐ στο στόμα σου κάθε 20 λεπτά, κάτι κακό πρόκειται να σου συμβεί», αναφέρει, ενώ παρουσιάζει τους στόχους της για τη νέα αυτή ιστοσελίδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα