Ο Σαλπιγγίδης έκανε τη διαφορά

19:12 11/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης οδήγησε τον μέτριο ΠΑΟΚ σε νίκη επί του Πλατανιά με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 10ο λεπτό απείλησαν με ένα σουτ του Μαραγκουδάκη. Επτά λεπτά μετά ο Κάλαϊτζιτς

απέφυγε ωραία τον Κατσικά αλλά σούταρε πάνω στον Χακόμπο. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε. Είχε ένα καλό σουτ με τον Κίτσιου στο 23' και μια κεφαλιά-ψαράκι του Αθανασιάδη δύο λεπτά αργότερα. Στο 40' ο Μαραγκουδάκης βγήκε απέναντι από τον Χακόμπο αλλά ο Έτο τον έκοψε πριν "πυροβολήσει". Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 45' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αγκιλέρα στον Κίτσιου. Ο Αθανασιάδης το εκτέλεσε με τον Κηπουρό να τον "ψαρεύει" και αν αποκρούει.

Κακός ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ουσιαστικά δεν μπορούσε να απειλήσει με τους παίκτες του να επιχειρούν με μακρινά σουτ να σκοράρουν. Τελικά όμως στο 66' ο διαιτητής Αρετόπουλος έδωσε και δεύτερο πέναλτι στους γηπεδούχους αυτή τη φορά για χέρι του Ποτουρίδη. Ο Σαλπιγγίδης το ανέλαβε και έκανε το 1-0. Μόλις έξι λεπτά μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν ο Σαλπιγγίδης έκανε πολύ ωραία ενέργεια και έκοψε στον Λίνο που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς έχασε στο 84' μεγάλη ευκαιρία με τον Ναζλίδη.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Κίτσιου (46'Λίνο), Κάτσε, Φωτάκης, Πέλκας (61'Παναγιωτίδης), Σαλπιγγίδης (87'Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Κουρτετσιώτης, Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (76'Γιακουμάκης), Ουκάρ, Μαραγκουδάκης, Ουντότζι (80'Μαρτσάκης), Αναστασάκος (83'Ναζλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα