Έδειξε χαρακτήρα η ΑΕΚ

19:12 11/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μπορεί να αγχώθηκε σε κάποια σημεία του αγώνα απέναντι στον Ηρακλή, αλλά στο τέλος έδειξε τον απαιτούμενο χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά θέλησε να πάρει προβάδισμα για

να κάνει εύκολο το έργο της στη συνέχεια της αναμέτρησης και να περάσει ένα εύκολο απόγευμα. Οι «κιτιρινόμαυρες», όμως έκαναν μια κοιλιά, την οποία και εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενες και πίεσαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και να ισοφαρίσουν (17-17), αλλά με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς άγχος η ΑΕΚ πήρε τα ηνία και έφτασε στο 1-0 στα σετ (25-23).
Διαφορετικό το σκηνικό που επικράτησε στο δεύτερο σετ. Ο Ηρακλής μπήκε περισσότερο δυναμικά, έδειξε μαχητικότητα και πήρε ένα προβάδισμα ακόμα και με πέντε πόντους (2-7). Όλα αυτά, όμως δεν κράτησαν πολύ, καθώς τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου έδειξαν ψυχραιμία και σε συνδυασμό με τις εντολές του προπονητή τους, κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς και έφτασαν στο 22-18 και στην συνέχεια 25-23 και το 2-0 στα σετ.
Ριζικά άλλαξε και ο ρυθμός στη συνέχεια, αφού ο Ηρακλής μπήκε με καλή ψυχολογία και έτοιμη να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και κατάφερε να δυσκολέψει την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε προβάδισμα με 14-19 και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 σετ, λίγο αργότερα (16-25).
Στο τέταρτο σετ η ΑΕΚ κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και με συνοπτικές διαδικασίες κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να φέρει το ματς στα μέτρα της, κάνοντας εύκολα το 21-11, 25-13. Έτσι τα κορίτσια συνέχισαν με νίκη στο Πρωτάθλημα και περιμένουν τον επόμενο αγώνα με το Μαρκόπουλο.

Τα σετ: 25-23, 25-23, 16-25, 25-13.

ΑΕΚ(Οικονόμου): Ρόγκα,Τσοχατζή,Τσίμα,Τοτσίδου,Ζόρζου,Βλαβιανού,Γκούζου,Κις,Τζανακάκη,Μποροβίντσεκ,Παπαγεωργίου,Παπαφωτίου, Χέγας.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Στράντζαλη,Μπαχαράκη,Μιχαλιού,Δαμιανίδου,Κομνίνο,Δημοπούλου,Κράβαρικ,Τσιουκαρή,Λαδένη, Κωνσταντινίδου, Κελεσίδου,Λεωνιδάκη,Καραφουλίδου, Βέλλιου,Κωνσταντινίδου, Αρτακιανού,Κυριακίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα