«Ο ΟΦΗ θα πάει στο ΟΑΚΑ να παίξει»!

01:01 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Εξαλλος και αγανακτισμένος με την απόφαση της γενικής γραμματείας αθλητισμού να αναβάλει το προγραμματισμένο για το Σάββατο (18/2) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, παρουσιάστηκε ο Βασίλης Ξημέρης με δηλώσεις του στον SENTRAfm. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Για το ότι αναβλήθηκε το ματς

ΟΦΗ-ΑΕΚ: «Από εσάς ακούω την είδηση αυτή. Είναι πρωτοφανές αυτό που έγινε. Είμαι στην Αθήνα, ή σε κάποια άλλη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Αν αυτό που λέτε είναι επίσημο τότε εκπλήσσομαι σαν πολίτης αυτής της χώρας. Βεβαίως είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας όπως όλοι μας, ωστόσο αυτά τα γεγονότα δημιουργούν αναξιοπιστία σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα».

Για το αν έχει ενημέρωση από την γενική γραμματεία αθλητισμού: «Με πήρε πριν από 10 λεπτά ο κ. Μπιτσαξής και μου είπε ότι υπάρχουν προβλήματα και ότι θα πρέπει να αναβάλει το ματς. Μου είπε ότι έχει στα χέρια του έγγραφο της αστυνομίας, το οποίοι αναφέρει ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνουν επεισόδια. Ετσι μου αναγκάστηκε να το αναβάλει. Είναι δυνατόν να μην μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή ενός παιχνιδιού και μάλιστα σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ; Δηλάδή αν η ΑΕΚ ήταν τιμωρημένη από τον αθλητικό δικαστή για να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών, δεν θα γινόταν το ματς; Είναι δυνατόν να φτάνουμε μεσάνυχτα παραμονή του αγώνα για να αναβάλουμε ένα παιχνίδι; Από ότι ξέρω οι υπηρεσίες κλείνουν στις 15:00 Επίσης γνωρίζω ότι σήμερα το πρωί στον λογαριασμό της ΑΕΚ καταβλήθηκε από το συνδρομητικό κανάλι το ποσό των 457.150 ευρώ. Όπως ανάλογα ποσά καταβλήθηκαν και στις υπόλοιπες ΠΑΕ. Εχω μπροστά μου την σχετική κατάσταση με όλα τα ποσά από το ΔΣ της Superleague».

Για το πώς εξέλαβε αυτή την εξέλιξη ο ΟΦΗ και τι προτίθεται να κάνει:«Με αυτή την απόφαση ουσιαστικά τιμωρούν τον ΟΦΗ. Εμείς ήρθαμε κανονικά στην Αθήνα για να παίξουμε παιχνίδι. Κάναμε έξοδα, μπήκαμε σε ταλαιπωρία και ταξιδέψαμε με κακοκαιρία. Από αυτά που ξέρω γιατί δεν είμαι νομικός, αυτό δεν το προβλέπει ο ΚΑΠ. Επίσης, η απόφαση του κ. Μπιτσαξή δεν αρκεί καθώς χρειάζεται και η υπογραφή και η σφραγίδα του υφυπουργού κ. Νικητιάδη. Εμείς θα πάμε κανονικά στο γήπεδο να παίξουμε παιχνίδι και ζητήσουμε από την αστυνομία να μας προστατέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα