Δεν έχει πάτο ο γκρεμός….

23:36 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Ακόμη ένα καρφί στο φέρετρο της Ίντερ έβαλε η Μπολόνια η οποία την κέρδισε μέσα στο «Σαν Σίρο» με 3-0 και την υποχρέωσε στην 4η ήττα στα πέντε τελευταία ματς (έχει και μία ισοπαλία)!
Η Ίντερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα αλλά στο πρώτο τέταρτο δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ζιλέ.
Πρώτη καλή φάση για τους «νεατζούρι» ήταν η κεφαλιά του Ρανόκια στο 16ο λεπτό, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαϊκόν

έπιασε από τη μικρή περιοχή νέα κεφαλιά, αλλά ο Ζιλέ απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια.
Η Ίντερ συνέχισε να πιέζει και στο 29ο λεπτό η κεφαλιά του Μαϊκόν πέρασελίγο άουτ ενώ στο επόμενο κλεπτό ο Ζιλέ είπε όχι στο σουτ του Φορλάν.
Οι «νερατζούρι πίεζαν συνεχώς, αλλά η Μπολόνια μέσα σε ένα λεπτά κατάφεραν με μία φάση να πετύχουν δύο γκολ!
Στο 37ο λεπτό, ο Ντιαμάντι έδωσε δεξιά μέσα στην περιοχή στον Ντι Βάιο, ο οποίος άδειασε τον Ναγκατόμο και με αριστερό πλασέ έκανε το 1-0.
Με τη σέντρα, ο Ρανόκια προσπάθησε να κατεβάσει με το στήθος μετά από βαθιά μπαλιά, έστρωσε στον Ντι Βάιο που από κοντά έκανε το 2-0 στο 38΄.
Η Μπολόνια δεν είχε λόγω να ανοιχτεί στην επανάληψη ενώ η υπεροχή την Ίντερ ήταν πολύ φλύαρη, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το τελικό 3-0 στο 85ο λεπτό, με τον Ακουαφρέσκα να χορεύει την άμυνα της Ίντερ και να τελειώνει ιδανικά τη φάση.
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Ζανέτι, Καμπιάσο, Φαραόνι (69' Καστάινιος), Σνάιντερ, Φορλάν (61' Πόλι), Πατσίνι.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ζιλέ, Ράτζι, Πορτανόβα, Άντονσον, Πέρες, Μουντιγκάι, Γκάρικς, Μορλέο, Ντιαμάντι (58' Ταϊντέρ), Ντι Βάιο (76' Ακουαφρέσκα), Ραμίρες (70' Κονέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα