Ο ναζί πατέρας του... Αδόλφου Χίτλερ

23:48 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αμερικανός Χιθ Κάμπελ από το Νιου Τζέρσεϊ έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τόσο τα αμερικανικά δικαστήρια, όσο και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Κάμπελ εδηλώνει νοσταλγός του ναζισμού και μάλιστα έχει δώσει στα παιδιά του ονόματα που παραπέμπουν σε αυτόν. Έτσι, μεγαλύτερος γιος του λέγεται Αδόλφος Χίτλερ Κάμπελ, η μια κόρη του Άρια Εθνότητα Κάμπελ και το μικρότερο από τέσσερα παιδιά λέγεται Χάινριχ.

Η πρόνοια έχει πάρει την κηδεμονία και των τεσσάρων του παιδιών-το μικρότερο το πήρε από το μαιευτήριο- όχι λόγω των ονομάτων που τους δίνει, αλλά γιατί κατηγορείται για συνεχόμενη

βιαιοπραγία σε αυτά.

Ο Κάμπελ τώρα έχει ξεκινήσει έναν αγώνα για να αποκτήσει το δικαίωμα να τα βλέπει μέσω της νόμιμης οδού. Έτσι, στο τελευταίο δικαστήριο που έγινε γι' αυτό το λόγο, ο Κάμπελ εμφανίστηκε με στολή αξιωματούχουν των ναζί.

Ο Κάμπελ ισχυρίζεται ότι οι ναζιστές στερούνται των συνταγματικών τους δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και τονίζει ότι το δικαστήριο δεν ασχολείται με την υπόθεσή του διότι ντύνεται ναζιστικά.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το δικαστήριο δεν πρέπει να τον κρίνει από την εμφάνιση και αν οι βουλευτές είναι καλοί άνθρωποι πρέπει να του επιτρέψουν να τα βλέπει. Επιμένει ότι ποτέ δεν κακοποίησε τα παιδιά του και ότι τα αγαπά όσο τίποτα στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα