Πατσίνο: Χάρη σε μένα έκαναν καριέρα ο Μπρους Γουίλις, ο Χάρισον Φορντ και ο Ρίτσαρντ Γκιρ

22:36 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αλ Πατσίνο εμφανίστηκε σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και μίλησε στην Έμα Φρόντ από το Παλάντιουμ του Λονδίνου για τα δύσκολα πρώτα χρόνια της ζωής του και την επιτυχία του Νονού, αλλά και για το πώς έκανε σταρ τον Μπρους Γουίλις, τον Χάρισον Φορντ και τον Ρίτσαρντ Γκιρ, όταν αρνήθηκε να παίξει ρόλους που τους καθιέρωσαν.

Όπως είπε, άνοιξε το δρόμο για την καριέρα του Μπρους Γουίλις, όταν απέρριψε το ρόλο στην ταινία

δράσης «Πολύ σκληρός για να πεθάνει»

«Έδωσα στο αγόρι μια καριέρα. Και όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στον Χάρισον Φόρντ στο Star Wars γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να καταλάβω το σενάριο».

Το ίδιο, όπως λέει, συνέβη και με τον Ρίτσαρντ Γκηρ, καθώς αρνήθηκε να παίξει στο «Pretty Woman». Ο λόγος που απέρριψε αυτό τον ρόλο μάλιστα ήταν γιατί δεν μπορούσε πια να παίξει τον ωραίο μετά από ταινίες όπως ο «Νονός» και ο «Σημαδεμένος».

Ο 73χρονος Αλ Πατσίνο αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια τονίζοντας ότι προέρχεται από μια διαλυμένη οικογένεια και ανατράφηκε από τη μητέρα και τους παππούδες του στο Μπρόνξ. Ο Πατσίνο μεγάλωσε με τα ναρκωτικά να περιδιαβαίνουν γύρω του, ενώ ο ίδιος σώθηκε από αυτό χάρη στην υποκριτική στον οποίο τον μύησε μια δασκάλα του.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι όταν πέρασε από οντισιόν για το «Νονό» εκείνον και τον Μάρλον Μπράντο δεν τους ήθελε κανείς πέρα του Κόπολα και χάρη σ' αυτόν παρέμειναν και οι δυο στην ταινία.

Keywords
Αναζητήσεις
μπρους γουιλις ριτσαρντ γκιρ
Τυχαία Θέματα