«Ο Μουρίνιο δεν γνωρίζει από σεβασμό»

13:28 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε σχολιάσει την δήλωση στήριξης του Αντρές Ινιέστα στον Ίκερ Κασίγιας καλώντας τον διεθνή μέσο να ασχολείται με την ομάδα του. Ο πατέρας του Ινιέστα δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και υπογράμμισε πως ο Μουρίνιο δεν γνωρίζει τι θα πει σεβασμός ή ντροπή.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της MARCA ο Χοσέ Αντόνιο Ινιέστα μίλησε
Για τα σχόλια του Μουρίνιο για τον γιο του: "Ο Μουρίνιο δεν γνωρίζει από σεβασμό ή ντροπή. Ο Ινιέστα δεν

αναφέρθηκε καθόλου σε εκείνον. Μίλησε για τον Ίκερ, επειδή έχει μια σχέση μαζί του και είπε απλώς την αλήθεια. Ο Μουρίνιο δημιουργεί τέτοιου είδους θέματα. Έχει την υποστήριξη της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά σταδιακά όλοι συνειδητοποιούν ποιος είναι".
Για τον παραγκωνισμό του Κασίγιας στην Ρεάλ Μαδρίτης: "Ανεξάρτητα από το ποιος θα παίξει, θα πρέπει να υπάρξει ένας σεβασμός στους συνεργάτες του. Αυτό γίνεται και με έναν παίκτη όπως ο Ίκερ με την δική του ποιότητα, αφού πρόκειται για μια από της σημαίες του ισπανικού ποδοσφαίρου και της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν αυτό συνέβαινε στην Γερμανία ή την Αγγλία, ο Μουρίνιο θα είχε φύγει εδώ και καιρό".
Για την πιθανότητα του χρόνου η "Χρυσή Μπάλα" να πάει στον γιο του: "Ο Ινιέστα είναι ιδιαίτερα ταπεινός και δηλώνει ικανοποιημένος με την επιτυχία των συμπαικτών του".

Keywords
Τυχαία Θέματα