Ο Μολίνα και οι «αντι-Κορδέρο»

08:34 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

«Παιχνίδι με Μολίνα» είναι ο κεντρικός τίτλος της «Ώρας των Σπορ», η οποία, επικαλούμενη ισπανικές πηγές, τονίζει πως η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες που ασχολούνται με την περίπτωση του 32χρονου φορ, βασικού με την Μπέτις την τελευταία διετία στην Πριμέρα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Μέχρι πριν λίγες ημέρες, ήταν δεδομένο πως είναι προς παραχώρηση, αλλά η επικείμενη έλευση νέου τεχνικού στην ομάδα της Σεβίλλης, φέρνει καθυστέρηση στις εξελίξεις, ενώ ήταν στην 11άδα και στο

κύπελλο με την Αλμερία την Τρίτη».

Με την ενίσχυση στα αμυντικά χαφ ασχολείται το «Goal» με τίτλο «Στόχος ο Κουστόντιο» και «καπέλο»: «Η ΑΕΚ βλέπει τον 31χρονο διεθνή Πορτογάλο της Μπράγκα για το κέντρο». Η εφημερίδα επίσης αναφέρει ότι «ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Ένωση προσπαθεί να τον αποκτήσει άμεσα έναντι μικρού ποσού προκειμένου να γεμίσει το χώρο της μεσαίας γραμμής με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή», καθώς και ότι «Χάνει έδαφος ο Αλεξάντρο», αλλά και ότι «Μέσα στις γιορτές η κίνηση τον Μαρτίνες».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ως προς τη θέση, κίνειται και η «SportDay», η οποία όμως εκτιμά πως θα αποκτηθεί «Έλληνας». Σύμφωνα με την εφημερίδα, «Μάκος ή Κατσουράνης» οι επιλογές για αντι-Κορδέρο».

Τέλος, η «Live Sport» αναφέρει ότι πραγματοποιείται «Ταξίδι για μεταγραφή», τονίζοντας πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκται από χθες στο εξωτερικό «για να κλείσει παίκτη για την ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα