Γκουαρντιόλα: Δεν θα κάνουμε προσθήκη τον Ιανουάριο

08:23 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα κάνει καμία μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου όπως ξεκαθάρισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα που προανήγγειλε την παραμονή στους νταμπλούχους Γερμανίας των Σακίρι και Χόιμπεργκ.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Δεν θα κάνουμε κάποια προσθήκη τον Ιανουάριο. Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ μου. Λιγότεροι παίκτες σημαίνει και λιγότερα προβλήματα. Επίσης ο Σακίρι και ο Χόιμπεργκ

δεν θα φύγουν τον Ιανουάριο. Θα μείνουν και οι δυο. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα, τότε πρέπει να μιλήσουν με τον Ματίας Ζάμερ".
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε πολύ καλό πρώτο γύρο στη Bundesliga και για τον δεύτερο γύρο ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Επειδή η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο μισό της σεζόν δεν σημαίνει ότι θα είναι οπωσδήποτε και στο δεύτερο. Μπορεί να συμβεί. Μπορεί να χάσουμε μερικά παιχνίδια. Το βλέπετε και στη Ντόρτμουντ. Μια πολύ καλή ομάδα με έναν εκπληκτικό προπονητή και δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Συνέβη σε αυτούς και μπορεί να συμβεί και σε εμάς".
Για το ενδεχόμενο η Ντόρτμουντ να καταφέρει να φτάσει στη δεύτερη θέση, ο Γκουαρντιόλα είπε πως "δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλες ομάδες, αλλά πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο για τη Ντόρτμουντ να ανέβει στη δεύτερη θέση. Η Λεβερκούζεν, η Βόλφσμπουργκ και η Γκλάντμπαχ είναι πολύ δυνατές. Όμως η Μπορούσια έχει την ποιότητα να τα καταφέρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα