Νικολάου: Θεωρώ ότι ο Ίνγκλις θα επιστρέψει

08:10 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Γιώργος Νικολάου, κατά την παρουσία του στην εκπομπή «24 seconds» του ΑΡΤ. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ανέπτυξε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Ίνγκλις, καταθέτοντας και την (αισιόδοξη) εκτίμησή του, μίλησε για το στόχο και το σχεδιασμό της ΑΕΚ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Στέφαν Νίκολιτς με τον Γιάννη Δεμερτζή. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την υπόθεση Ίνγκλις: «Θεωρώ ότι

ο Ίνγκλις δεν θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι τις 28 του μήνα για να βρει ομάδα. Θα επιστρέψει. Έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είναι παίκτης της ΑΕΚ. Την υπόθεση την έχει αναλάβει ο κύριος Αγγελόπουλος, βρίσκεται σε επαφές τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με τους εκπροσώπους του. Είναι όμως στο χέρι του αθλητή και της εταιρείας του, το αν θα τηρήσουν τη συμφωνία».

Για τον στόχο της ομάδας: «Είναι γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα στα Τρίκαλα. Το είχαμε σημειώσει για διπλό στο μπλοκάκι, βασικά το είχε σημειώσει ο προπονητής. Δεν σημαίνει ότι αλλάζουν οι στόχοι. Η ΑΕΚ έχει στόχο για πολύ ψηλότερα. Παρά τις πρόσκαιρες αδυναμίες, παραμένει στόχος η είσοδος στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ υποχρεούται να βλέπει ψηλότερα και επειδή έχει ισχυρό brand name και επειδή έχει κόσμο που έχει απαιτήσεις».

Για το σχεδιασμό της ομάδας: « Είναι γεγονός και δεν το κρύβουμε, ότι σχηματίστηκε μια ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα (με τις όποιες αδυναμίες) τον περασμένο Σεπτέμβρη. Καλώς ή κακώς, το ότι η ΑΕΚ κατάφερε να παίξει στην Α1 φέτος πιστώνεται στον πρόεδρο της ΚΑΕ, τον κύριο Αλεξίου».

Για το σενάριο να φύγει ο Νίκολιτς και να έρθει ο Δεμερτζής: «Ο Δεμερτζής προπονείται με την ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό. Είναι κοινό μυστικό. Προχωράμε με το υπάρχον δυναμικό και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με το Ρέθυμνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα