«Ο Μέσι θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος»

15:30 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι θα απουσιάσει 6-8 εβδομάδες λόγω της θλάσης που έχει υποστεί με τον πρώην γιατρό της Εθνικής Αργεντινής να σημειώνει πως ο άσος της Μπαρτσελόνα θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος ενώ πρόσθεσε πως είναι ριψοκίνδυνο να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του.
Σε δηλώσεις του ο Ντονάτο Βιγιάνι τόνισε: "Δεν μπορείς να πεις ημερομηνία για αυτούς τους τραυματισμούς. Θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος. Με έναν ποδοσφαιριστή της δημοσιότητας του Μέσι το να λες ότι θα αγωνιστεί τότε είναι ριψοκίνδυνο, διότι προκαλεί πίεση στο περιβάλλον του και είναι πολύ δύσκολο για τον παίκτη

που προσπαθεί να επανέλθει".
Ο πρώην γιατρός της Εθνικής Αργεντινής στάθηκε και στο θέμα της ψυχολογίας: "Η ψυχολογία επηρεάζει και τον οργανισμό. Για να είσαι νούμερο 1, όπως ο Μέσι, πρέπει να είσαι και νούμερο 1 εκτός από τα πόδια και στην καρδιά και εγκεφαλικά. Αυτά μπορούν να αλλοιώσουν την λειτουργία ενός αθλητή.
Ο Λέο είναι πολύ υγιής, αλλά έχει έναν τρόπο παιχνιδιού και χαρακτηριστικά που τον κάνουν γρήγορο σαν να είναι σπρίντερ. Επιπλέον, όμως υποφέρει στους μύες των ποδιών του. Αυτό είναι σημείο που έχει αδυναμία".
Σε ερώτηση αν ο Μέσι θα είναι έτοιμος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο πρώην γιατρός της Εθνικής Αργεντινής, Ντονάτο Βιγιάνι, απάντησε: "Στοιχηματίζω, με βάση την εμπειρία μου και τα 30 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο, πως ο Μέσι θα είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Επειδή το θέλει και οι άνθρωποι της Αργεντινής δουλεύουν καλά και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι Αργεντινός και ξέρει τι χρειάζεται ο Μέσι. Ελπίζοντας βέβαια ότι δεν θα του συμβεί κάτι έναν μήνα πριν την διοργάνωση. Το ρίσκο με τον Μέσι είναι το ίδιο που υπάρχει με όλους τους αθλητές".

Keywords
Τυχαία Θέματα