«Ο Μαραντόνα στην εθνική Βραζιλίας»! (VIDEO)

22:12 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

Από τα σύννεφα έπεφταν οι Βραζιλιάνοι όταν μπαίνοντας πρωί πρωί στο ταξί για να πάνε στις δουλειές τους άκουγαν από το ραδιόφωνο πως ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Ένας βραζιλιάνικος τηλεοπτικός σταθμός λοιπόν είχε την τρομερή ιδέα, η αλήθεια είναι, να σκαρώσει την συγκεκριμένη φάρσα μεταδίδοντας την είδηση πως ο μεγάλος «Πίπε Ντ' Όρο» της Αργεντινής «έφαγε» τον Μενέσες και ανέλαβε την «Σελεσάο»...

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν φυσικά οι αντιδράσεις του κόσμου, καθώς άπαντες

μένουν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τα μαντάτα. Ορίστε μερικές ατάκες των Βραζιλιάνων οι οποίοι απ' ότι φαίνεται δεν συμπαθούν και πολύ τον Ντιεγκίτο!

«Μόνο αυτός μας έλειπε», λέει ένας Βραζιλιάνος, προφανώς απογοητευμένος από τις αποτυχίες της «Σελεσάο» τα τελευταία χρόνια.

«Θα μπω στο ιντερνετ γιατί δεν το πιστεύω...», τονίζει ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος φωνάζει: «Μαραντόνα (;) αποκλείεται»!!!

Η κυρία που μπαίνει στο ταξί δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την είδηση σοκ και παίρνει τηλέφωνο τον σύντροφο της για να... επιβεβαιώσει τα νέα.

«Ναι σου λέω, το είπε στο ραδιόφωνο», λέει η Βραζιλιάνα στον σύζυγο της ο οποίος δεν πιστεύει αυτό που ακούει!

Ένας άλλος ρωτάει τον ταξιτζή... «Καλά, πότε απολύσανε τον Μενέσες;», ενώ υπάρχει και κάποιος που δεν αντέχει και ξεκινάει τα... γαλλικά για τον Μαραντόνα!

Η ατάκα στο φινάλε ενός Βραζιλιάνου είναι όλα τα λεφτά! «Μαραντόνα (;) Αυτός θα φέρει τον Αντριάνο πίσω»!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα