«Έκαναν τον ΟΦΗ ζητιάνο»

21:17 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φανούρης Βατσινάς με μία μακροσκελή του ανακοίνωση τόνισε πως οι παράγοντες που ανέλαβαν τον ΟΦΗ τον έκαναν ζητιάνο.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς οι καταστάσεις που βιώνει αυτή τη στιγμή, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, τον οποίο υπηρέτησα και εγώ, με αναγκάζουν να δημοσιοποιήσω πράγματα και να πάρω θέση, ώστε να μάθει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια, τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρόσωπό μου.

Τρία χρόνια

δεν έχω μιλήσει. Μου χρέωναν τα πάντα και νόμιζαν πως η σιωπή μου ήταν αδυναμία. Ήρθε η ώρα, ο κόσμος να μάθει την πραγματική αλήθεια σε ότι αφορά εμένα και τις πράξεις μου.

Αγαπούσα την ομάδα όπως και οι περισσότεροι στην Κρήτη. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο και ταυτίστηκα με τον ΟΦΗ, την εποχή που ήμουν στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, από το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Όταν έφτασε η στιγμή που ο σύλλογος έπρεπε να βρει έναν επενδυτή, εγώ και αδερφός μου, αποφασίσαμε, μετά από ώριμη σκέψη να ασχοληθούμε διοικητικά, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προς τους ιδιοκτήτες, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Το χρέος της ομάδας που παρέλαβα (προς το δημόσιο και τρίτους) ήταν πάνω από 7.000.000 €! Κατορθώσαμε πάρα πολλοί άνθρωποι, μαζί και τους ευχαριστώ γι αυτό, να την εντάξουμε στο άρθρο 44 πληρώνοντας τότε το 10% (700.000€). Αξίζει να σημειωθεί, πως ομάδα εκείνη την περίοδο, βάσει βαθμολογίας είχε υποβιβασθεί στην Β' Εθνική. Παρέμεινε λόγω των επεισοδίων που είχαν κάνει οι οπαδοί του Άρη την τελευταία αγωνιστική, ο οποίος τιμωρήθηκε και την θέση του στην Α' Εθνική, την πήρε ο ΟΦΗ.

Το όραμα μου ήταν ο ΟΦΗ να γίνει και πάλι ένας μεγάλος σύλλογος, έτσι όπως μας τον άφησε ο μεγάλος ηγέτης Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Πρώτο μου μέλημα, ήταν να δώσω «βάρος» στις υποδομές. Σας αναφέρω το εξής: από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα, ήμουν 24 ώρες το 24ωρο σε συνεχή επαγρύπνηση. Είχα επικεντρωθεί στις εγκαταστάσεις για την βελτίωση του ΒΑΚ, το οποίο στη μετά Θόδωρα εποχή είχε αφεθεί τελείως, όπως και τα ποδοσφαιρικά τμήματα με τις διοικητικές υπηρεσίες.

Η προσπάθεια μου για τον ΟΦΗ απέτυχε και σ' αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες. Οφείλω να ομολογήσω πως είχε να κάνει και με δικά μου λάθη. Τα περισσότερα όμως λάθη, έγιναν από κάποιους που απώτερο σκοπό είχαν να βλάψουν εμένα χωρίς να υπολογίζουν, ότι βλάπτοντας εμένα έκαναν κακό και στον ΟΦΗ.

Θυμάμαι όταν ανακοινώθηκε πως η οικογένεια Βατσινά πήρε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από τους μεγαλομετόχους, εάν εξαιρέσουμε το στενό κύκλο της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου, όλοι οι άλλοι, (δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, εξάλλου είναι σε όλους σας γνωστά), ξεκίνησαν ένα αδυσώπητο πόλεμο εις βάρος μου.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι κάποιοι είχαν σχέδιο να εξοντώσουν εμένα με δόλιους τρόπους, χρησιμοποιώντας την αγάπη των αγνών φιλάθλων, που κατάφεραν, και με την βοήθεια των ΜΜΕ, να τους στρέψουν εναντίων μου. Θα αναφέρω ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Στην συγκέντρωση του κόσμου, στην πλατεία Ελευθερίας, να μοιράζονται εκατοντάδες τυπωμένα μ

Keywords
Τυχαία Θέματα