Ο Λαρς Φον Τρίερ θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά!

19:59 2/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λαρς Φον Τρίερ ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά στην οποία μάλιστα θα συμμετέχουν «μεγάλα διεθνή ονόματα».

Η σειρά θα είναι αγγλόφωνη και τα γυρίσματά της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν το 2016.

Η παραγωγός και συνεργάτης του Τρίερ, Λουίζ Βεσθ, ανακοίνωσε στο φεστιβάλ της Βενετίας ότι ο Δανός σκηνοθέτης θα αναλάβει τη σειρά «The House That Jack Built».

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η επόμενη δουλειά

του Λαρς φον Τρίερ θα αφορά μία αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά. Έχει μια πραγματικά πολύ καλή ιδέα για την οποία δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θέλει ένα τεράστιο καστ και απ' ό,τι φαίνεται είμαι σίγουρη ότι θα είναι κάτι που δεν έχετε δει ποτέ πριν και που θα θέλετε σίγουρα να ξαναδείτε», είπε η Βεσθ μετά την προβολή της τελευταίας του ταινίας «Nymphomaniac Ι και ΙΙ» στο φεστιβάλ.

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το σενάριο, αλλά ο Τρίερ αναμένεται να συνεργαστεί με τον Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα της Δανίας -DR- για τη νέα του σειρά, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει την παραγωγή των επιτυχημένων αστυνομικών σειρών «The Killing» και «The Bridge».

Ο Τρίερ είχε καταπιαστεί με τις τηλεοπτικές σειρές ξανά στο παρελθόν πίσω στο 1994 με τη σειρά «The Kingdom», ένα ανατριχιαστικό νοσοκομειακό δράμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα