Συμφωνία με ΟΠΑΠ και… σέντρα στις 28 Σεπτεμβρίου

19:15 2/9/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στο σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας συζητήθηκε εκτεταμένα ο ...χάρτης της νέας Football League και το σενάριο που προκρίθηκε σε ενδεχόμενη αποχώρηση (και) του Άρη από το πρωτάθλημα είναι αυτό της δημιουργίας δύο ομίλων των 13 ομάδων. Από εκεί και πέρα, στην σημερινή συνεδρίαση -στην οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της Ευάγγελο Ασλανίδη- συζητήθηκαν αρκετά ακόμη σημαντικά θέματα

που αφορούν την διοργάνωση του πρωταθλήματος. Καταρχήν, οριστικοποιήθηκε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, ενώ όλα δείχνουν ότι η... σέντρα θα γίνει κανονικά την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά την χορηγία του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να προχωρήσει η υπόθεση του ΟΠΑΠ. Τα χρήματα που προσφέρει ο Οργανισμός είναι 4,5 εκατ. ευρώ μικτά (πέρσι ήταν 5,2 εκατ. ευρώ) και δεν υπήρξε κάποια άλλη προσφορά που να... πλησιάζει έστω αυτήν του ΟΠΑΠ. Επίσης, στο σημερινό ΔΣ αποφασίστηκε η δημιουργία μικτής ομάδας Football League, η οποία θα δώσει κάποιους αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως επίσης και η δημιουργία τμήματος marketing. Παράλληλα, συστάθηκε μια Οικονομική Επιτροπή που αντικείμενό της θα έχει την προσπάθεια μείωσης των λειτουργικών εξόδων και αύξησης (στο μέτρο του δυνατού) των εξόδων. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιτροπή θα έχει συνάντηση με την ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα σχετικά με τα έξοδα τέλεσης αγώνων που σχετίζονται με την Ομοσπονδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα