Ο… Καιάδας στη Βουλή

18:27 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής τρίτος πίσω από τον ηγέτη της Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή ο Γιώργος Γερμενής. Το όνομα μπορεί να μην σας λέει τίποτα αλλά οι φανατικοί του black-metal αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του τον μπασίστα του συγκροτήματος Naer Mataron που έχει

το ψευδώνυμο «Kaiadas».

Το ελληνονορβηγικό συγκρότημα που είναι μέλος ο Γερμενής έχει έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal και θεωρείται από τα πιο ακραία του είδους. Στα κομμάτια τους κάνουν αναφορές στον Εωσφόρο ενώ και πολλά από τα εξώφυλλα των cd τους έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Μάλιστα, στις 27 Απριλίου, όταν ο Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο: I Am The Light Of The World και εξώφυλλο που θυμίζει χριστιανική εικόνα. Παράλληλα, το ακραίο συγκρότημα του Kaiadas ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο του δίσκο με τίτλο «ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ» που θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο.

Ο Γιώργος Γερμενής, διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο. Από εκεί ήταν περίπου αναμενόμενη η υποψηφιότητά του για βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, κατάφερε να εκλεγεί τρίτος. Μέχρι στιγμής, στο 33% των καταμετρημένων ψήφων, ο Kaiadas λαμβάνει πάνω από 4000 ψήφους. Ο ίδιος πάντως για την μπάντα του τονίζει πάντως: «Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα