Ο ένας για την Ιστορία ο άλλος για το ντάμπλ

09:22 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο ΟΑΚΑ, Ατρόμητος και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το εφετινό Κύπελλο Ελλάδος με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν την κατάκτηση του για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν Ατρόμητος για να γράψει Ιστορία κατακτώντας το τρόπαιο για πρώτη φορά και να γίνει η 15η ομάδα που παίρνει το Κύπελλο ο δε Ολυμπιακός για να κατακτήσει το νταμπλ.

Ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί

με μοναδικό απόντα τον τραυματία Γιαννούλη με τον Γιώργο Δώνη να ζητά από τους παίκτες του συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, να αποφύγουν τα λάθη και να μην παρασυρθούν από τον γρήγορο ρυθμό που θα θελήσει να επιβάλει ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά. Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα το σύστημα θα εναλλάσσεται από 4-4-2 σε 4-3-3 με τον Ιτάνζ να είναι κάτω από τα δοκάρια και την αμυντική τετράδα να την αποτελούν οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τομάς ή Ζουέλα, Οικονόμου ή Νάστος. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Δημούτσος με τον Ιγκλέσιας, στα άκρα θα κινούνται ο Επστάιν με τον Μπρίτο και στην επίθεση θα παίξουν ο Τάτος με τον Μήτρογλου. Ο Δώνης θα επιλέξει την 18άδα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.
Στον Ολυμπιακό στοχεύουν στο 15ο νταμπλ της Ιστορίας τους κατακτώντας το 25ο Κύπελλο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να θέλει να αποχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο από την τεχνική ηγεσία. Για τον τελικό του Κυπέλλου, ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αριέλ Ιμπαγάσα που δεν κατάφερε να είναι έτοιμος ωστόσο δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα. Έτσι λοιπόν, ο Κάρολ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του την αμυντική τετράδα θα την απαρτίζουν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος και ο Μαρκάνο. Μανιάτης και Ορμπάιθ θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Μακούν να είναι λίγο πιο μπροστά τους. Μιραλάς, Αμπντούν θα είναι στα άκρα με τον Ράφικ Τζιμπούρ να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Μέγιερι, Μπαμποβιτς, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Χολέβας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Διαμαντάκος συμπληρώνουν την 18άδα με τους Ντιόγκο, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Μόνχε, Καζίμ και Πάντελιτς να μένουν εκτός αποστολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα