«Δεν μου αρέσει που έφυγε ο Πεπ»

08:42 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Γκασπάρ, την ανακοίνωση του Πεπ Γκουαρντιόλα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία στο τέλος της σεζόν με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας να παραδέχεται πως, σαν οπαδός, δεν του άρεσε αυτή η εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ως πρώην πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, τον καταλαβαίνω τον Γκουαρντιόλα. Τον ξέρω πολύ καλά και καταλαβαίνω πως πήρε μια απόφαση που πιστεύει πως είναι καλή

για την ομάδα και τον ίδιο. Αλλά ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, δεν μου αρέσει που έφυγε. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πως στα, πάνω, από, 120 χρόνια ιστορίας της Μπαρτσελόνα, είναι η πρώτη φορά που ένας προπονητής φεύγει χωρίς οι οπαδοί να θέλουν να αποχωρήσει".
Για τον αντικαταστάτη του Γκουαρντιόλα, τον Τίτο Βιλανόβα, ο Γκασπάρ δήλωσε: "Ο νέος προπονητής θα είναι ο Τίτο Βιλανόβα, όχι ο Γκουαρντιόλα-Βιλανόβα. Θα είναι ένας νέος προπονητής με την δική του προσωπικότητα. Ο Γκουαρντιόλα σίγουρα θα εύχεται ο Βιλανόβα να γίνει καλύτερος προπονητής από τον ίδιο αν είναι δυνατό".

Keywords
Τυχαία Θέματα