Ο ανυπόμονος Τζιμπούρ

11:05 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην Αλγερία βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ συμμετέχοντας στην αποστολή της εθνικής ομάδας ενόψει των φιλικών αγώνων με Τυνησία και Καμερούν αλλά το μυαλό του είναι ήδη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον φορ του Ολυμπιακού να εξομολογείται πως περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 19 Νοεμβρίου.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της

Αλγερίας, ο Τζιμπούρ τόνισε: "Είμαστε κουρασμένοι γιατί παίζουμε πολλά παιχνίδια και δεν έχουμε... φρέσκα πόδια, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση. Και περιμένουμε με ανυπομονησία το ντέρμπι. Μετά την απογοήτευση με τον ΟΦΗ, γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν νίκη στο ματς με τον Άρη. Δόξα τω Θεώ, κερδίσαμε στην Θεσσαλονίκη και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το κάναμε εύκολο στην αρχή, αλλά στην συνέχεια μπήκαμε μόνοι μας σε δυσκολίες. Αλλά τελικά νικήσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Πάντως, ο Τζιμπούρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", αναμένεται να ζητήσει από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαχίντ Χαλίχλοτζιτς να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα δυο φιλικά καθώς έχει μαζευτεί υγρό στο γόνατο του και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιο τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα