Η Μorgan, οι συζητήσεις και το... reunion

09:41 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με τη Morgan Stanley και την εμπλοκή της στην ΑΕΚ ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της. "Το μπλόκο της Morgan", τονίζει και σημειώνει: "Μία ακόμα υπόδειξη για τον κίνδυνο του ενεχύρου στις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το έγγραφο των ορκωτών λογιστών για τη Morgan αναφέρει μεταξύ άλλων στους... κινδύνους από τη σύμβαση

ενεχύρασης μετοχών που έχει αποκτήσει η εταιρεία". Επιπλέον αναφορά γίνεται στο θέμα του... reunion που επιθυμεί ο Νίκος Νοτιάς με την πάλαι ποτέ "ομάδα Νικολαϊδη", με το Goal να τονίζει: "Φρούδες ελπίδες και στην άκρη Πρωτοδικείο! Ο Νοτιάς ελπίζει να... καθίσει εκ νέου την ομάδα του 2004 στο ίδιο τραπέζι, με τις πιθανότητες για σύμπλευση να θεωρούνται μηδαμινές. Η ουσία δεν είναι στο αν θα συναντηθούν, αλλά στο τι θα πουν. Μετά τις 20 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται ο Νοτιάς στην Αθήνα, θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ".

SPORTDAY

Τα όσα είπε χθες βράδυ στην Ερασιτεχνική ο Μάκης Κασνακίδης κυριαρχούν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Μιλάμε με τρεις εταιρείες" είναι ο κεντρικός τίτλος στα θέματα της ΑΕΚ: "Προχωρημένες επαφές με επενδυτικές εταιρείες αποκάλυψε ο Κασνακίδης", τονίζει η SD, η οποία παράλληλα γράφει για το... reunion: "Αδειάζει η κλεψύδρα. Ο Νίκος Νοτιάς συνεχίζει να πιστεύει στο reunion, αλλά δεν έχει πάρει τηλέφωνο τους πρώην συμπαίκτες του. Μηδενικής οι πιθανότητες επανένωσης, μόνο σε άλλη βάση μπορεί να γίνει κουβέντα για την ΑΕΚ. Η διοίκηση παράλληλα ψάχνει επενδυτή μέσω εταιριών, την ίδια στιγμή που ο Ντέμης Νικολαϊδης ναι εκτιμά τον Νοτιά και δεν θα έχει πρόβλημα να τον ακούσει και γιατί όχι να βοηθήσει όσο μπορεί, είναι όμως δεδομένο ότι δεν διεκδικεί θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τόσο με τα αγωνιστικά όσο και με τα διοικητικά ασχολείται η εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για... "λεφτά και ανανέωση". Τα "λεφτά" θεωρητικά πηγαίνουν στα διοικητικά θέματα: "Με 4 υποψήφια επενδυτικά σχήματα, όλα από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από Ευρώπη, Αμερική ακόμα και Ασία οι επαφές που γίνονται από τους διοικούντες στην ΑΕΚ και τον Νίκο Νοτιά, με την πίστη ότι κάποια εξ αυτών θα τελειώσει θετικά να υπάρχει". Η "ανανέωση" έχει να κάνει με τα αγωνιστικά: "Συντονισμό σχέδιο προώθησης και ανάδειξης των νέων παικτών ξεκινάει άμεσα στην ΑΕΚ. Μπαίνουν δυνατά Τσίτας, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Χέλγκασον, σκέψεις και για τον "μικρό" Φούντα". Επιπλέον η εφημερίδα τονίζει ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με την "ομάδα του 2004", δείχνει θετικός σε αυτή την προοπτική και είναι πιθανό μέσω της δικής του παρουσίας να πειστεί και ο Πόλυς Χατζηιωάννου.


ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το θέμα της Morgan Stanley κυριαρχεί σήμερα στην εφημερίδα: "ΑΕΚ σε ομηρία", γίνεται λόγος με την ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ να γράφει: "Ο Παππάς δίνει το ποσοστό του στους Supporters με τα μέλη του club να έχουν δώσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για μετοχές που τελικά ανήκουν στον τραπεζικό κολοσσό. Στην ουσία οι μετοχές α

Keywords
Τυχαία Θέματα