Ο αήττητος και ο μοιραίος

17:16 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΑΘΑΣ

Ο Πανθρακικός παραμένει αήττητος στη Κομοτηνή μετά και το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το «τρίποντο» όταν ο Ιγκόρ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράφαελ σε εκτέλεση πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Ο Παναιτωλικός πέρασε αλώβητος

από την έδρα του Πανθρακικού και συνεχίζει να κάνει όνειρα Ευρώπης.
Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος υποχρέωσε τις δυο ομάδες να απειλήσουν μόνο από στημένες φάσεις. Στο 27' ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ρουσκουγέδα και στο 34' ο Πανθρακικός απάντησε με φάουλ του Μεχία με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει απέναντι σε ένα οργανωμένο Παναιτωλικό, ωστόσο στο 83ο λεπτό είχε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία για να πάρει το ματς.
Ο Μαλεζάς ανέτρεψε τον Ίγκορ εντός περιοχής, ο Σπάθας έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση. Μόνο που ο Ράφαελ νίκησε τον Ίγκορ και κράτησε το μηδέν με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Τσουμάνης, Μεχία, Ρομέου (58' Κάσες), Ντιγκινί, Τζάνης (77' Μάρτινς), Ίγκορ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζεγκουέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγέδα (74' Μύγας), Μαρτίνες, Κάπελ (80' Θεοδωρίδης), Άλβες (65' Μορένο)

Keywords
Τυχαία Θέματα