Ραϊόλα: Ο Πογκμπά κοστίζει 100 εκ. ευρώ

17:03 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολ Πογκμπά είναι υπαρκτό με τον Μίνο Ραϊόλα να ενημερώνει τη Πρωταθλήτρια Ευρώπης πως ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους κοστίζει 100 εκατομμύρια ευρώ.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα MARCA, ο εκπρόσωπος του Πογκμπά τόνισε: "Αν η Ρεάλ τον θέλει, τότε μπορεί να με πάρει τηλέφωνο. Η Ρεάλ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, καθώς η πίεση μπορεί να... κάψει τους παίκτες, αλλά ο Πογκμπά είναι έτοιμος. Είναι συγκεντρωμένος

στη ζωή του, αλλά και στη καριέρα του
Η μεταγραφή του θα κόστιζε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ. Είναι το αστέρι της γενιάς του και δεν υπάρχει κανείς αυτή τη στιγμή σαν και αυτόν. Η Μπαρτσελόνα τον θέλει επίσης. Μόνο επτά ομάδες μπορούν να δώσουν το κατάλληλο ποσό για τον Πογκμπά, είναι κάποιος ο οποίος έχει... καρύδια σαν τον Ιμπραΐμοβιτς".
Για τη προσπάθεια της Ρεάλ να πάρει τον Πογκμπά όταν εκείνος ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ραϊόλα δήλωσε: "Τον ήθελαν πριν πάει στη Γιουβέντους, αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν 10 εκ. και άλλα 30 μετά το πέρας ενός χρόνου. Αν τον επιθυμούν, έχουν τον αριθμό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα