«Ο Αμπιντάλ επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα»

08:59 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα Mundo Deportivo κυκλοφορεί σήμερα έχοντας ως βασικό θέμα την επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ στη Μπαρτσελόνα.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να γυρίσει και να αναλάβει αθλητικός διευθυντής στις ακαδημίες.
Στο πρωτοσέλιδο, ο τίτλος είναι

"Ο Αμπιντάλ γυρίζει στη Μπάρτσα" και στη συνέχεια η εφημερίδα σημειώνει πως "ο ποδοσφαιριστής και ο μπλαουγκράνα σύλλογος ήρθαν σε συμφωνία για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών. Ο Ερίκ έχει πάρει την απόφαση και αυτή θα τεθεί σε ισχύ όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο".
Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες η καταλανική εφημερίδα SPORT είχε αποκαλύψει, μέσα από την ηλεκτρονική της έκδοση, τη συμφωνία του Αμπιντάλ για τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Στο δημοσίευμα σημειωνόταν πως "ο Γάλλος νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Μίτσελ του έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό, όμως ο Αμπιντάλ φαίνεται να έχει άλλα σχέδια".
Μετά το δημοσίευμα της SPORT, ο Αμπιντάλ είχε γράψει στο Twitter το εξής μήνυμα: "Σχετικά με τις πληροφορίες για το μέλλον μου, είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν έχω κάνει καμία ανακοίνωση για το θέμα".

Δείτε στη φωτογραφία το πρωτοσέλιδο της MUNDO DEPORTIVO

Keywords
Τυχαία Θέματα