«Ο Φαν Χάαλ όταν πίνει, ταπεινώνει τη γυναίκα του»

08:20 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα TIMES δημοσίευσε αποσπάσματα του βιβλίου "Ο Λούις, σε αναζήτηση του Φαν Χάαλ" με τον συγγραφέα, Ούγκο Μπορστ, να παρουσιάζει μια άγνωστη πλευρά του Ολλανδού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει σχέση με το αλκοόλ.
Συγκεκριμένα, στο βιβλίο αναφέρεται το εξής: "Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στην Truus (σ.σ. σύζυγο του Φαν Χάαλ) σε παρέα είναι υποτιμητικός και μερικές φορές απλά απαράδεκτος. Σε παρέα με φίλους και γνωστούς, ο Λουίς επεσήμανε πως σε 9 από τους 10 γάμους υπάρχουν λόγοι για διαζύγιο. Φυσικά έχει

πει και όμορφα πράγματα για τη γυναίκα του... Έχω μια υπέροχη σύζυγο... δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση... Και το σεξ είναι επίσης καλό...".
Το βιβλίο αναμένεται να δημοσιευθεί ολόκληρο στις 20 Νοεμβρίου με τον συγγραφέα να σημειώνει πως ο Φαν Χάαλ είναι τόσο εργασιομανής που μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας έπιασε αμέσως δουλειά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να κάνει καθόλου διακοπές. Μάλιστα, εξαιτίας της υπερκόπωσης, ο Φαν Χάαλ είχε εμπλακεί, σύμφωνα με το βιβλίο, σε τρία αυτοκινητιστικά ατυχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα