Ρονάλντο: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ή πουθενά

07:52 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι του 2009, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης και πέντε χρόνια αργότερα ο Ραμόν Καλδερόν αποκάλυψε πως ο νυν πρόεδρος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν ήθελε να γίνει η μεταγραφή γιατί θεωρούσε πολλά τα χρήματα που θα δίνονταν για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως ο Ρονάλντο είχε προταθεί στη Μπαρτσελόνα αλλά εκείνος ξεκαθάρισε πως "στη Ρεάλ ή πουθενά".
Σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος

της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλδερόν, τόνισε: "Όταν ο Φλορεντίνο έγινε πρόεδρος και ήρθε στο σύλλογο, ήθελε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις. Ήξερε ότι ήταν καλός παίκτης, αλλά θεωρούσε ότι δεν άξιζε αυτά τα χρήματα. Αυτό ήταν το πρόβλημα που είχε στην αρχή με τον Ρονάλντο.
Ήταν να έρθει τη σεζόν 2008-2009. Ο Ρονάλντο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε... πρόεδρε, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να φύγω φέτος, έχω μια δέσμευση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είναι σαν πατέρας μου επαγγελματικά. Μην στεναχωριέσαι, θα έρθω τον επόμενο χρόνο...
Διαπραγματεύτηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 80 εκατομμύρια. Ο Φέργκιουσον είναι ψυχωμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν του αρέσουμε πολύ. Είπε... όχι, ο Κριστιάνο θα φύγει, αλλά όχι για τη Ρεάλ Μαδρίτης... Τον πρόσφεραν στη Μπαρτσελόνα και σε άλλες ομάδες. Η Μπάρτσα είπε... OK, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε αυτά που θέλετε... Το σημαντικό είναι ότι ο παίκτης είπε... όχι, στη Ρεάλ Μαδρίτης ή πουθενά".

Keywords
Τυχαία Θέματα