Ντιέγκο Κόστα: Ευχαριστώ τον Ντελ Μπόσκε

07:48 13/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στο 4-0 επί του Λουξεμβούργου, για τα προκριματικά του EURO 2016, ο Ντιέγκο Κόστα σκόραρε για πρώτη φορά με την Εθνική Ισπανίας και θέλησε να ευχαριστήσει τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τη στήριξη όλο αυτόν τον καιρό που δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, τόνισε: "Οφείλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τη στήριξη που μου έδειξε. Σε κάθε παιχνίδι μου έδινε και μια νέα

ευκαιρία. Είχε αρχίσει να με ενοχλεί που δεν έβαζα γκολ. Αυτό που με ενοχλούσε όμως αληθινά, ήταν πως δεν νικάγαμε. Ωστόσο, το γκολ αυτό θα με βοηθήσει να κάνω ένα νέο ξεκίνημα".
Από τη μεριά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, δήλωσε για τον Ντιέγκο Κόστα: "Θέλαμε όλοι να σκοράρει ο Ντιέγκο Κόστα. Στο ημίχρονο του είπα να ηρεμήσει. Ήταν λίγο νευρικός και λυπημένος που δεν είχε σκοράρει. Πάντα ήμουν ευχαριστημένος από όσα έβλεπα από εκείνον και ο ίδιος έχει δουλέψει σκληρά. Θα είναι πολύ σημαντικό το γκολ που πέτυχε για το μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα