Δίτερμα με τους μικρούς στον Εργοτέλη

23:52 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

Το πρόγραμμα της Κυριακής για τον Εργοτέλη είχε οικογενειακό δίτερμα με την Κ20 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου με 2 ημίχρονα διάρκειας τριάντα λεπτών. Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο φιλικό με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία εκτός από τους Ρέντζα, Σαϊνάτι, Χαντί, Μπαμ Μπαμ και Παμλίδη, οι οποίοι έπαιξαν και σήμερα. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Παντελάκης, Μπογκντάνοφ και προληπτικά ο Καζναφέρης, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ενώ ο Φίντελεφ

συνέχισε τη θεραπεία του. Στο οικογενειακό διπλό νικητές (1-0) αναδείχθηκαν οι παίκτες της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη, με γκολ του Χαντί στο 35'.

Εργοτέλης: Μυλωνάκης (43' Παναγιώτου), Λεονάρντο, Πίτσος, Σαϊνάτι, Ρέντζας, Φλεβάρης, Μπουρσέλης, Άλαν (31' Ι. Χρυσοφάκης), Χαντί, Μπαμ Μπαμ και Παμλίδης.

Εργοτέλης Κ20: Δασκαλάκης, Λίκα, Τουρνάκης (31' Πηρουνάκης), Σηφάκης, Βασιλάκης, Βογιατζής, Φουκαράκης, Ι. Χρυσοφάκης (31' Μπερουασβίλι), Γεωργαντόπουλος (35' Μπικιάρης), Λεμονιάς (31' Τζούνιορ) και Στογιάνοβιτς.

* Αύριο, Δευτέρα, έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες του Εργοτέλη ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 11 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα