Ντε Μπλάσις: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη δεύτερη θέση»

22:26 15/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αργεντινός άσος φέτος ήταν ο ηγέτης του Αστέρα και γι' αυτό βραβεύτηκε από τον χορηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια, σε μία ειδική τελετή που έγινε για τον ίδιο.

Αρκετοί φίλοι του Αστέρα έδωσαν το παρών έξω από το κατάστημα στο κέντρο της πόλης και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Ντε Μπλάσις, ο οποίος υπέγραψε και αυτόγραφα σε τυπωμένες αφίσες που του είχαν ετοιμάσει και μοιράσει στα παιδιά που ήταν εκεί.

Μετά την παραλαβή του βραβείου του, που ήταν ένα χρυσό ρολόι, δήλωσε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος και για το βραβείο αλλά και για όλη

την προσπάθεια που κάναμε εγώ και οι συμπαίκτες μου και με τα όσα καταφέραμε αυτή τη χρονιά. Έχει μείνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αλλά ξέρουμε πως όλα είναι στο χέρι μας και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τερματίσουμε δεύτεροι».

Για το καλύτερο του παιχνίδι φέτος και για το που αφιερώνει το βραβείο σημείωσε: «Το καλύτερο μου παιχνίδι πιστεύω ότι ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό. Το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένεια μου. Στους φίλους μου που είναι στην Αργεντινή αλλά και σε αυτούς που είναι εδώ. Επίσης το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους τα καταφέραμε όλα αυτά».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος ανέφερε: «Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι, θέλω να πιστεύω πως ναι, ο Ντε Μπλάσις θα είναι και του χρόνου μαζί μας. Πιστεύουμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι θα προσφέρει και άλλα εφόσον παραμείνει στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό, τον κ. Μπαντούνα ο οποίος αναγνωρίζει το έργο το οποίο έγινε στην Τρίπολη, από τον κ. Καϋμενάκη και τον κ. Μπάκο και περισσότερο δείχνει να αναγνωρίζει την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Ντε Μπλάσις δικαίως κατέκτησε αυτό το βραβείο. Ήταν σταθερός σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι και ο Αστέρας σιγά σιγά δείχνει ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Αστέρας κινείται μεθοδικά και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε σχεδόν συμφωνήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε καίριες θέσεις και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμη να προβούμε σε ανακοινώσεις».

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Μποροβήλος εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Δεν είναι απλά ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Από αυτό το παιχνίδι ο Αστέρας με νίκη είναι σίγουρα δεύτερος, με ισοπαλία πιθανότατα τρίτος ενώ με ήττα πολύ πιθανό τέταρτος. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε είναι το παιχνίδι της χρόνιας. Θέλω να πιστεύω όμως πως ο Αστέρας θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και θα μας προσφέρει μεγάλη χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα