Η μπουτίκ της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια

22:07 15/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μια και μιλήσατε για Μπουτίκ, η Μπουτίκ της πρώην ΠΑΕ, που είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια, πώς λειτουργεί;

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, με την Ερασιτεχνική να μην έχει δώσει εκχώρηση χρήσης του σήματος, με την παλιά ΠΑΕ να έχει λυθεί, με την Empire να μην έχει καν εξουσία χρήσης κι εκμετάλλευσης του σήματος, η Μπουτίκ αυτή συνεχίζει να λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Αδαμίδη και του κ. Πουλάκου. Ωστόσο, με τον τελευταίο έχουμε ήδη κάνει δύο τρεις επαφές και θεωρώ ότι συναινετικά και προς όφελος του Σωματείου

θα βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε το Σωματείο να βρεθεί οικονομικά κερδισμένο.

Δεν είναι όμως το θέμα της Μπουτίκ αυτής, υπάρχουν κι άλλα καταστήματα που πωλούν είδη της ΑΕΚ, είτε με τον παραδοσιακό κλασικό τρόπο, είτε μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος. Μετά από επίπονη έρευνα, βρισκόμαστε στο στάδιο έναρξης ενεργειών για τη διασφάλιση του Σωματείου και των εσόδων που μπορεί να έχει από τέτοιες πωλήσεις. Θα ακολουθήσουν και σχετικές ανακοινώσεις και δημοσιοποιήσεις προς άπαντες εμπορικά, οικονομικά και νομικά εμπλεκόμενους.

Δυστυχώς, όλα αυτά, αναγκαστήκαμε να τα κάνουμε μόνοι μας. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε τους ερευνητές, τους υποψήφιους αγοραστές και φυσικά να εκπονήσουμε ολόκληρη νομική μελέτη και εργασία για να μπορέσουμε να έχουμε μετά από μήνες τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν λάβαμε καμία ενημέρωση για τέτοια θέματα. Χαρακτηριστικά θα σας πω ότι ακόμη και σήμερα υπάρχει κατάστημα που κάνει και ηλεκτρονικές πωλήσεις που πωλεί προϊόντα ΑΕΚ της τρέχουσας περιόδου, χωρίς εγώ ή ο κ. Κοτσάτος ή ο κ. Μπέρκοβιτς, που έχουμε και την ευθύνη της εκπροσώπησης του Σωματείου να το γνωρίζουμε!

Γι αυτό λοιπόν, αν οι φίλαθλοι μας, θέλουν να προβούν σε αγορές προϊόντων ή αξεσουάρ ΑΕΚ, ας κάνουν λίγη υπομονή ακόμη και θα ενημερωθούν πως και από πού θα κάνουν τα ψώνια τους. Προς το παρόν, ό,τι χρήματα δαπανούν πηγαίνουν στις τσέπες άλλων και όχι στην ΑΕΚ.

Πέρα από αυτά, πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξει ενιαίο σύστημα ticketing από του χρόνου και στα σχέδια μας είναι η ενιαία Κάρτα Εισιτηρίου Διαρκείας και η Κάρτα Φιλάθλου ΑΕΚ, η οποία θα συνοδεύεται από πολλά αγοραστικά και εκπτωτικά προνόμια. Οι κάρτες αυτές θα πρέπει να πωλούνται από την Μπουτίκ από άλλα εμπορικά σημεία διάθεσης. Τα γραφεία της ΑΕΚ δεν μπορούν να λειτουργούν και ως χώρος πώλησης εισιτηρίων. Τα γραφεία είναι για εργασιακή απασχόληση και μόνο, αυστηρά.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει και με πράξεις πλέον ότι σέβεται τον οπαδό της και τον απλό φίλαθλο που θα δαπανήσει τα χρήματά του για να γίνει μέλος της ή για να παρακολουθήσει τους αγώνες της και να του παράσχει ανταποδοτικά οφέλη ως ελάχιστη ανταπόδοση της στήριξης (οικονομικής και οπαδικής) που εισπράττει.

Θα υπάρχει πρόβλημα με την Μπουτίκ του Ποδοσφαίρου;

Μα τι λέτε τώρα; Το ποδόσφαιρο θα έχει τη δική του μπουτίκ, άλλωστε θα έχει την εκχώρηση της χρήσης σήματος όπως απαιτεί ο Νόμος. Εγώ σας μιλάω για μπουτίκ με προϊόντα μπάσκετ, βόλεϊ και λοιπών τμημάτων και αξεσουάρ ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα