Νίκη... θρίλερ για Τσέλσι

23:52 22/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 4-2
ΓΗΠΕΔΟ: Στάμφορντ Μπριτζ
Το 2Χ2 έκανε η Τσέλσι στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ αφού σε αυτή την δεύτερη αγωνιστική νίκησε την Ρέντινγκ με 4-2, μετά απο αγώνα... θρίλερ.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους "Μπλε" καθώς στο 17' ο κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Αζάρ απο τον Γκάντερ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ απο τα 11 βήματα νίκησε τον Φεντέριτσι και έκανε

το 1-0. Η ομάδα του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ πάντως δεν το έβαλε κάτω και έφερε το ματς στα ίσια στο 25' με τον Ρώσο φορ Πάβελ Πογκρέμπνιακ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Ρέντινγκ έφτασε και σε δύτερο γκολ με τον Γκέθρι. Στην επανάληψη η Τσέλσι ανέβασε την απόδοση της, πίεσε την Ρέντινγκ και έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες. Η υπεροχή της απέφερε καρπούς τελικά στο 69' όταν μετά απο λάθος του Φεντέριτσι ο Άγγλος αμυντικός, Γκάρι Κάχιλ, έκανε το 2-2. Στο 81' ήρθε η λύτρωση για τους "Μπλε" καθώς ο Φερνάντο Τόρες έγραψε το 3-2 και έδωσε στην ομάδα του το "τρίποντο". Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ιβάνοβιτς στο 95'.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Μίκελ (68' Στάριτζ), Λάμπαρντ, Ραμίρες (57' Όσκαρ), Αζάρ, Μάτα (85' Μειρελες), Τόρες
ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντέριτσι, Γκάντερ, Χαρτ, Γκορκς, Πιρς, Λέιγκερτγουντ, Γκάθρι, Κάρακαν (71' Λε Φοντρέ), ΜακΆναφ, ΜακΚλίρι (86' Κανού), Πογκρέμπνιακ (78' Χαντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα