Λέει αντίο στο «σεντόνι»

23:52 22/8/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ - 1ος αγώνας

ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΟ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Λα Ροσαλέδα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)

Ελάχιστες είναι οι ελπίδες του ΠΑΟ για πρόκριση στους ομίλους του Champions League μετά την ήττα με 2-0 από την Μάλαγα στην Ισπανία. Ανύπαρκτοι

οι "πράσινοι" στο πρώτο μέρος είχαν κάποια ξεσπάσματα στην επανάληψη αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι Ισπανοί πίεσαν από τα πρώτα λεπτά με τον Παναθηναϊκό να έχει κλειστεί και να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Η πίεση ψηλά βραχυκύκλωσε την ομάδα του Φερέιρα και στο 11' ήρθε η πρώτη φάση με τον Ελισέου να σουτάρει άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Πορτογάλος σημάδεψε σωστά αλλά ο Καρνέζης έδιωξε. Στο 17' όμως η πίεση απέδωσε καρπούς όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ουέλινγκτον έδωσε με το κεφάλι στον Ντεμικέλις που ανενόχλητος από κοντά έκανε με πλασέ στην κίνηση το 1-0. Το γκολ ανέβασε ακόμα περισσότερο που στο 34' έκρυψαν την μπάλα και με πλασέ του Ελισέου πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 41' και πάλι ο Πορτογάλος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε πάνω στον Καρνέζη. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού είπε "όχι" και στην κεφαλιά του Φαμπρίς.

Η Μάλαγα μπήκε το ίδιο καλά και στο δεύτερο μέρος. Στο 48' απείλησε με τον Ίσκο και τέσσερα λεπτά με σουτ του Τουλαλάν. Στο 55' ο Φαμπρίς επιχείρησε να πετύχει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς αλλά το εναέριο τακουνάκι που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ. Για ένα πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός έδειξε σημεία ζωής και αφού απείλησε στο 61΄με τον Φορναρόλι έχασε στο επόμενο λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυρία. Ο Ίσκο στο 66' βρήκε χώρο και μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε έως το 75' όταν ο Τοτσέ βρέθηκε τετ α τετ με τον Καμπαγέρο αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

ΜΑΛΑΓΑ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Χοακίν, Τουλαλάν, Μαρέσκα (70'Καμάτσο), Ελισέου (78'Ντούντα), Ίσκο, Φαμπρίς (70'Μπουονανότε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (63'Πίντο), Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα (39'Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκο, Φορναρόλι (69'Τοτσέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα