Έκανε το πρώτο βήμα η ΑΕΛ!

23:52 22/8/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΠΛΕΙ ΟΦ (ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)

ΑΕΛ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ
Η ΑΕΛ νίκησε με 2-1 την Άντερλεχτ στο "ΓΣΠ" και πλέον έχει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο Βέλγιο και το "Κονστάντ Βάντεν Στοκ".
Η ομάδα απο την Κύπρο έψαξε το γκολ

στο πρώτο μέρος και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα. Τελικά τα κατάφερε στο 34' όταν ο Τζούνιορ νίκησε τον Πρότο και έκανε το 1-0. Στην επανάληψη οι Βέλγοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να σκοράρουν. Στο 62' τελικά έγραψαν το 1-1 με τον Μποκανί. Η ΑΕΛ πάντως δεν το έβαλαν κάτω μετά το γκολ που δέχτηκαν και στο 72' κατάφεραν να προηγηθούν και πάλι με γκολ του Μιγκέλ.
ΑΕΛ: Ντεγκρά, Τζούνιορ, Νικολάου Αϊρόσα, Καρλίτος, Οουόν, Εντμάρ (85' Τζιλμπέρτο), Σέρτζιο (65' Ντίκσον), Μπεμπέ (50' Μιγκέλ) , Ντεντέ, Βοού.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Πρότο, Όντολ, Κούγιατε, Σαφάρι, Βασιλέφσκι, Μπίγκλια, Κιγεστάν, Ζιλέτ, Κανού, Γιοβάνοβιτς (74' Γιακοβένκο), Μποκανί.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΧΑΠΟΕΛ ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Σίτι Στάντιουμ Μπόρισοφ
Τεράστιο βήμα πρόκρισης έκανε η Μπάτε για να βρεθεί στους ομιλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Χάποελ Κίριατ Σμόνα και πλέον είναι το φαβορί ενόψει και της ρεβάνς.
Καλύτερη στο πρώτο μέρος η ομάδα απο την Λευκορωσία είχε τον έλεγχο στο ματς και κατάφερε να σκοράρει στο 29' με τον Ροντιόνοφ. Στην επανάληψη τα πράγματα για την Χάποελ έγιναν ακόμα πιο δύσκολα αφού στο 70' ο Μάτοβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και έτσι άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές. Όλα τελείωσαν στο 78' όταν και παλι ο Ροντιόνοφ νίκησε τον Άμος για το 2-0.
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Γκορμπούνοφ, Ραντκόφ, Μπορντάντσεφ, Σίμιτς, Πολιάκοφ, Λικχτάροβιτς (62' Βασίλιουκ), Βολόντκο, Μπρεσάν (83' Σιβάκοφ), Χλεμπ, Μοζολέφσκι (62' Παβλόφ), Ροντιόνοφ.
ΧΑΠΟΕΛ ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ: Άμος, Βαχάμπα (53' Αμπέντ), Τζέντεκ, Γκαμπάι, Χασάρμα, Μάτοβιτς, Γκαζάλ (68' Μπαντάς), Τασέφσκι, Ροσέτ, Αμπιχαζίρα, Λενσέ (74' Λέβι)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Μάκσιμιρ
Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά η Ντιναμό Ζάγκρεπ νίκησε 2-1 την Μάριμπορ στην Κροατία και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο με καλό ρυθμό, φάσεις και γκολ. Οι Κροάτες κατάφεραν να σκοράρουν στο 10' όταν ο Τσοπ νίκησε τον Χαντάνοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 39' έκαναν το 1-1 με αυτογκόλ του Μπαντέλι. Στην επανάληψη η Ντιναμό ήταν αφεντικό στο ματς και έψαξε το δεύτερο γκολ της νίκης. Το πέτυχε στο 74' με τον Μπαντέλι που έγραψε το 2-1.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ: Κελάβα, Σίμουνιτς, Τονέλ, Αντέμι, Βίντα, Λέκο (45' Πέκο), Σαμίρ, Μπαντέλι (88' Βρσάλικο), Πρίβαριτς, Ρουκάβινα (57' Μπετσιράι), Τσοπ.
ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Μεζάτς, Ποτοκάρ, Ραίσεβιτς, Αργκους, Φιλίποβιτς, Ιμπραίμι (78' Μεζγκά), Τσβιχάνοβιτς, Μέρτελι, Ταβάρες, Μπέριτς (82' Κόμαζετς).

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΧΑ Αρένα
Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Μπράγκα και Ουντινέζε στην Πορτογαλί

Keywords
Τυχαία Θέματα