«Νίκη που θα μας βοηθήσει»

23:43 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αργύρης Πεδολάκης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα. «Σε μεγάλο κομμάτι έπρεπε να διαχειριστούμε το «πρέπει», Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από Ευρωλίγκα και άλλους που δεν γνωρίζουν πως παίζεται το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Βελτιώνεται όμως. Όλα αυτά έγιναν χωρίς τον Διαμαντίδη και αυτό δεν είναι εύκολο. Είναι μία νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Θέλουμε χρόνο για να προπονηθούμε όλοι μαζί. Πάντα προκύπτει ένα πρόβλημα και

χάνουμε τη συνοχή μας. Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια».

Για τη σημαντικότητα της νίκης, τόνισε: «Η Άλμπα είναι μία ομάδα με κοντούς παίκτες. Εμείς θέλαμε έναν καλό σουτέρ και ο Μασιούλις μας δικαίωσε και μας βοήθησε. Αυτό που μετράει είναι το ομαδικό πνεύμα όμως. Σήμερα ήταν ο ένας, την άλλη φορά θα βρεθεί ο άλλος. Εξαρτάται από πολλά αυτό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο βάρος της φανέλας: «Υπάρχει ένα στοιχείο. Είναι πολύ βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Μπράμος για παράδειγμα κάποτε δίσταζε να σουτάρει, αλλά τον ενισχύσαμε. Θέλει χρόνο. Όλοι μας είχαν κατεστραμένους και τα δικά μας παιδιά αποχώρησαν. Αν δεις ομάδες που ξεκίνησαν από το μηδέν δεν πέρασαν στους 16. Εμείς τα καταφέραμε. Ο επόμενος στόχος είναι η πρόκριση. Δεν θέλω να πνίξουμε τους παίκτες με τέτοια ευθύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα