«Δείχνει» ενδεκάδα και σύστημα

23:37 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα στα Σπάτα με το χαλάζι και τη δυνατή βροχή, δεν επέτρεψαν στον Λίνεν να ξεκινήσει τις δοκιμές του αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον Άρη. Αυτό αναμένεται να γίνει στην αυριανή προπόνηση, όπου θα φανούν και οι πρώτες σκέψεις του Γερμανού σχετικά με την ενδεκάδα αλλά και την διάταξη που θα έχει η ΑΕΚ. Ο ρόμβος «βγήκε» στον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με την Ξάνθη και η λογική λέει

πως τη δεδομένη στιγμή... προηγείται στο μυαλό του Λίνεν έναντι του 4-2-3-1 ή του 4-3-3. Όλα δείχνουν πως δύσκολα ο Γερμανός θα αλλάξει το σύστημα μετά τα όσα είδε στο γήπεδο από τους παίκτες του την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς, όπως τους είπε και ο ίδιος σήμερα, έκαναν αυτό που τους είχε ζητήσει και έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Βέβαια, εκτός από την διάταξη, ένα άλλο θέμα είναι και το πώς θα... υποδεχτεί ο Λίνεν τον Κοντοέ και αν θα τον υπολογίζει με το «καλημέρα» για τη βασική ενδεκάδα, μετά τις προπονήσεις που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα ο 26χρονος αμυντικός. Σίγουρα θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει και να του προσφέρει λύσεις στα μετόπισθεν, αλλά μένει να φανεί αν θα του δώσει με τη μία φανέλα βασικού ή θα επιλέξει τον Φέτση για παρτενέρ του Μπουγαΐδη, καθώς ελλείψει Κουτρουμπή και Γιάγκο (τιμωρημένος ο πρώτος, δύσκολα θα προλάβει ο δεύτερος) δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα