Νίκη από... αέρος

15:08 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Στις θέσεις της Ευρώπης επέστρεψε η Βιγιαρεάλ η οποία πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη με 2-0 επί της Αλμερία στο «Μαδριγάλ».

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στη φετινή σεζόν πήρε η Βιγιαρεάλ η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Αλμερία στο «Μαδριγάλ» για να επιστρέψει στις θέσεις της Ευρώπης.

Ο Ούτσε στο 23' άνοιξε το σκορ για το «κίτρινο υποβρύχιο» και ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που διαμόρφωσε

το τελικό αποτέλεσμα στο 59'.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Σέρχιο Ασένχο, Μάριο, Παουλίστα, Ντοράδο (46' Βίκτορ Ρουίζ), Κόστα, Κάνι (38' Σερίσεφ), Τριγκέιρος, Σοριάνο, Γκόμεζ (77' Ντος Σάντος), Ούτσε, Ντος Σάντος.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρούμπεν, Σίμο, Τρουγίλο, Ντος Σάντος, Ντουμπαρμπίερ, Βέρζα, Αζίζ (67' Ντανγκντά), Βέλινγκτον, Τόμας (57' Σοριάνο), Μέντεζ, Χεμέντ (67' Κορόνα).

ΕΛΤΣΕ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-2
Γήπεδο: Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο

Στη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν αναρριχήθηκε η Σεβίλλη η οποία πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Έλτσε.

Την έκτη της νίκη στα τελευταία της επτά ματς πανηγύρισε η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Έλτσε «καθαρίζοντας» το παιχνίδι στο τελευταίο μισάωρο όταν και σημείωσε τα γκολ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Μπακά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να έρθει το τέρμα του Γκαμέιρο στο 73' για να διώξει κάθε άγχος από την ομάδα του.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Σουάρεζ, Λομπάν, Ρόκο, Αλμπακάρ, Μοσκέρα (78' Γκονζάλεζ), Χοσέ Άνχελ (72' Φάιρ), Κόρο, Ροντρίγκεζ, Αλβάρο (62' Ροντρίγκες), Ερέρα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε (46' Φιγκέιρας), Παρέχα, Καρίσο, Τρεμουλινάς, Κρισόβιακ, Μπιά (82΄ Ιμπόρα), Ντελοφέου (60' Γκαμέιρο), Σουάρεζ, Βιντάλ, Μπακά.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Ριαθόρ

Σπουδαίας σημασίας νίκη κατάφερε να πάρει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 της Βαλένθια.

Την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν γνώρισε η Βαλένθια στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε 3-0 από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ». Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους κατάφεραν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο 36' ο Γκαγιά με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Γαλικίας. Στο 43' ο Λούκας έκανε το 2-0 για την ομάδα του για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τοτσέ στο 79΄.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φάμπρι, Χουανφράν, Ινσούα, Σίντνεϊ, Λουισίνιο, Βιλκ, Μεντουνζιανίν, Κουένκα (79' Ροντρίγκεζ), Λούκας (58΄Κάρλος), Φαρίνα, Καβαλέιρο (63' Τοτσέ).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γιόελ, Μπαραγκάν, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Παρέχο, Αουγκούστο (46΄ Φεγκουλί), Φουέγκο (77' Ροντρίγκο ντε Πολ), Ροδρίγκο, Αλκάθερ, Πιάτι (46' Ζιλ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-0
Γήπεδο: "Βιθέντε Καλδερόν"

Μετά το 3-1 από τη Βαλένθια, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και τα κατάφερε κερδίζοντας 2-0 την Εσπανιόλ εκμεταλλευόμενη την ευχέρεια στις στημένες φάσεις και παρόλο που δεν έπιασε καλή απόδοση.
Οι πρωταθλητές Ισπανίας ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ, Κασίγια, πραγματοποίησε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Τουράν και Μάντζουκιτς. Στο 16' ο Μόγια κράτησε το μηδέν για την Ατλέτικο σε σουτ του Γκαρσία ωστόσο η εικόνα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν άρεσε στους φίλους της και ξεκίνησαν οι μουρμούρες στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Τελικά, το γκολ ήρθε δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα όταν από τα δεξιά ο Γκάμπι έβγαλε σέντρα και ο Τιάγκο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη, η Ατλέτικο δεν μπορούσε να φανεί απειλητική με τον Μάριο Μάντζουκιτς να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και τελικά η λύση ήρθε από τον πάγκο με την είσοδο των Γκριεζμάν και Μάριο Σουάρεθ. Μάλιστα ο τελευταίος σφράγισε τη νίκη της Ατλέτικο στο 71' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και διαδοχικές κεφαλιές, η μπάλα στρώθηκε στον Ισπανό μέσο που από τη γραμμή του τέρματος έκανε το 2-0.

Η Ατλέτικο είχε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ αλλά η μπάλα σε σουτ του Γκριεζμάν στο 86ο λεπτό βρήκε στο δοκάρι. Για την Ατλέτικο, το αποτέλεσμα είναι που μετράει εν όψει και του αγώνα με τη Μάλμε ενώ η Εσπανιόλ ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Ανσάλντι, Τουράν (61' Γκριεζμάν), Γκάμπι, Τιάγκο (53' Μάριο Σουάρεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Μάντζουκιτς (87' Ροντρίγκεζ)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κίκο Κασίγια, Χάβι Λόπες, Κολότο, Άλβαρο Γκονζάλες, Φουέντες, Λούκας Βάσκεθ, Κάνιας, Σεβίγια, Άλβαρεθ (63' Μοντάνιες), Σέρχιο Γκαρσία (56' Άλεξ Φερνάντεθ), Καϊσέδο (63' Στουάνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα