Αντσελότι: Αδύνατον να κάνει κάποιος περισσότερα από όσα ο Ρονάλντο

14:37 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στο 5-0 επί της Λεβάντε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέρριψε ρεκόρ που κρατούσε από το 1943 με τα 15 γκολ σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Κάρλο Αντσελότι σημείωσε πως είναι αδύνατον ο οποιοσδήποτε να κάνει περισσότερα από αυτά που κάνει ο Πορτογάλος.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είναι αδύνατον να κάνει κάποιος περισσότερα από όσα ο Κριστιάνο. Θα πρέπει να προσπαθήσει να συνεχίσει την καλή του φόρμα και όλοι εμείς θα τον βοηθήσουμε

για να το κάνει αυτό".
Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, ο Αντσελότι δήλωσε: "Οι παίκτες έδειξαν πως έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ. Σε θέμα φυσικής κατάστασης είναι όλοι τους σε τοπ φόρμα και έχουν τεράστια κίνητρα. Νομίζω ότι πηγαίνουμε στο Clasico όντας σε καλή φόρμα. Το ματς με τη Λεβάντε ήταν δύσκολο για εμάς να το προετοιμάσουμε αλλά ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και όλα πήγαν καλά.
Τώρα έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ".
Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρεάλ έχει πετύχει 30 γκολ με τον Αντσελότι να δηλώνει: "Τρέχουμε ένα πολύ καλό σερί αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πίσω από αυτά τα γκολ βρίσκεται μια σπουδαία συλλογική προσπάθεια, αυτοθυσία και συγκέντρωση. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν πετυχαίνεις γκολ. Είμαστε πάντως σε καλή φόρμα, και σωματικά και πνευματικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα