ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Θα γίνει ντέρμπι με ΚΑΟΔ"

Το Περιστέρι έχει να δει... άσπρη μέρα από την 3η αγωνιστική και θα υποδεχτεί τον ΚΑΟΔ (25/11, 17:00) στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, με τον Τζίμη Κουστένη να προβλέπει ότι το ματς με τους Δραμινούς θα είναι ντέρμπι, ωστόσο υποστήριξε ότι η ομάδα του θα καταφέρει να επικρατήσει με τη δύναμη της έδρας.

"Με τη δύναμη της έδρας και την παρουσία του κόσμου θέλουμε να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας

πως αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ έχει βρει ρυθμό, παίζει όμορφο μπάσκετ και έχει τη σφραγίδα του προπονητή του κ. Καλαφατάκη. Στηρίζεται στους Αμερικάνους του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Έλληνες δεν είναι αξιόλογοι", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

"Απαιτείται ψυχραιμία και συγκέντρωση για 40 λεπτά, γιατί ένα κακό διάστημα μπορεί να μας… σκοτώσει. Δεν επιτρέπεται να έχουμε κενά διαστήματα όπως στο παιχνίδι με τον Ίκαρο. Ο ΚΑΟΔ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε με τον Παναθηναϊκό. Εκτιμούμε ότι θα γίνει ένα ντέρμπι, αλλά θεωρούμε πως με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε το σκοπό μας".

Ο Ανδρέας Κανονίδης από τη μεριά του είπε: "Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο ΚΑΟΔ διαθέτει μια καλή και επιθετική ομάδα με παίκτες που σκοράρουν πολύ. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να πετύχουμε την τρίτη νίκη στο γήπεδό μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους".

Keywords
Τυχαία Θέματα