Νέο βραβείο για τον Φελπς

11:26 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα διάκριση -εκτός πισίνας- ήρθε για τον Μάικλ Φελπς που ναι μεν πλέον σταμάτησε να μετράει πλακάκια, αφού αποσύρθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά οι βραβεύσεις συνεχίζονται.

Το φινάλε της καριέρας του, άλλωστε, ήταν εξίσου εντυπωσιακό με την υπόλοιπη πορεία του με τέσσερα χρυσά και δύο ασημένια στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου που το βραβείο του Associated Press

για τον αθλητή της χρονιάς το οποίο κέρδισε φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό. Μάλιστα, ο Φελπς υπερκέρασε στις προτιμήσεις τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιουσέιν Μπόλτ.

«Μου φαίνεται λίγο τρελό όταν σκέφτομαι όλα αυτά που έχω περάσει. Επιτέλους, είχα τον χρόνο να αναλογιστώ την καριέρα μου και μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όντως όλα αυτά έχουν συμβεί! Ωρες ώρες είναι πραγματικά σοκαριστικό».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά για τον Φελπς που κερδίζει το βραβείο του Associated Press, μπαίνοντας σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ αθλητών που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο.

Οι άλλοι είναι ο Τάιγκερ Γουντς και ο σπιλωμένος πλέον Λανς Αρμστονγκ που το έχουν πάρει τέσσερις φορές, ο Μάικλ Τζόρνταν που έχει βραβευθεί τρεις και ο Καρλ Λιούις δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα