Ο Τάτος θέλει να μείνει ελεύθερος

10:12 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη επιθυμεί ο Ανδρέας Τάτος, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Goal, τη στιγμή όμως που ο Μαρινάκης θέλει να τον παραχωρήσει δανεικός. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εφημερίδα αναφέρει:

"Ο Ανδρέας Τάτος είναι από τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που κάνουν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους

υπογράφοντας σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αλλά δεν στεριώνουν σε αυτήν.

Ο 23χρονος μέσος πήγε με φιλοδοξίες και προσδοκίες στον Ολυμπιακό, αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τον έχει μέσα στις επιλογές του (έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Αρη) και όλα δείχνουν πως τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει από του Ρέντη.

Οι μισές ομάδες της Super League θέλουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους και τον έχουν ζητήσει δανεικό από τους πρωταθλητές. Ο ίδιος όμως φέρεται να ξεκαθάρισε στους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πως «αν δεν με θέλετε, αφήστε με ελεύθερο...». Προφανώς δεν επιθυμεί να αγωνίζεται δανεικός.

Στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος, τότε μέσα σε μία εβδομάδα θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αυτό είναι λογικό, αφού στον Ατρόμητο είχε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και είχε κληθεί και στην εθνική ομάδα..."

Keywords
Τυχαία Θέματα