Νέο συμβόλαιο σε «Τσικαρίτο»

15:10 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλα πέντε χρόνια θα είναι ο Χαβιέ Ερνάντες καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Αγγλίας προς ικανοποίηση τόσο του ίδιου όσο και του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε δηλώσεις του ο Μεξικανός επιθετικός τόνισε: " Είναι όνειρο για μένα να αγωνίζομαι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Δεν περίμενα ποτέ ο πρώτος μου χρόνος στην ομάδα να εξελιχθεί τόσο καλά και είμαι χαρούμενος που πλέον δεσμεύομαι για πολλά χρόνια μαζί της. Είναι φανταστικό να κατακτάς τον τίτλο και να συμμετέχεις στον τελικό του Champions League.

Ανυπομονώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους με αυτό το μεγάλο σύλλογο".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε για την ανανέωση του συμβολαίου του "Τσικαρίτο": " Ο τελευταίος παίκτης που θυμάμαι να έκανε αισθητή την παρουσία του στην ομάδα τόσο πολύ και τόσο γρήγορα όσο ο Χαβιέρ ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και μου τον θυμίζει πολύ. Η ικανότητά του στο να ανοίγει χώρους στην περιοχή και στο τελείωμα των φάσεων τον καθιστούν έναν κλασικό σκόρερ. Εκτός γηπέδου, είναι η χαρά του προπονητή. Πάντα δουλεύει σκληρά και είναι δημοφιλής στις τάξεις της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα