Έτσι είδαν οι παίκτες τις παραιτήσεις...

14:45 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Λίγα λεπτά μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο «Ελ. Βενιζέλος» που μετάφερε την αποστολή της ΑΕΚ από το Ηράκλειο ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης για την απόφαση της διοίκησης να βγάλει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την απόφαση προέδρου και αντιπροέδρων να παραιτηθούν. Η αντίδρασή τους ήταν μάλλον λογική: Αδιαφορία! Καιρό τώρα οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεφύγει από το τρυπάκι να στέκονται σε μεμονωμένα περιστατικά, ακόμα κι αν πρόκειται για

παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ της ομάδας! Και τούτο, διότι περιμένουν καρτερικά μία οριστική και μόνιμη λύση στα διοικητικά.

Το μεγάλο πρόβλημα για πάρα πολλούς, και κατά βάση για παίκτες νεαρής ηλικίας που είναι στο ρόστερ και τώρα ξεκινούν την καριέρα τους, ήταν και παραμένει το οικονομικό. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα ένα μικρό ποσοστό των οφειλομένων να μπήκε στα ταμεία τους, αλλά ήταν μόνο ένα μικρό βήμα. Ουδείς γνωρίζει πότε θα πληρωθούν ξανά, αν και πότε θα υπάρξει αποπληρωμή το επόμενο (μακρύ) διάστημα. Και το βασικότερο: Όπως και πριν παραιτηθεί ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του, έτσι και τώρα, οι ποδοσφαιριστές δεν ξέρουν από ποιον να αναζητήσουν ευθύνες και μία πληροφορία για τις πληρωμές!

Χαρακτηριστική λοιπόν η αδιάφορη στάση των παικτών στη χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης! Και όπως προείπαμε όχι άδικα. Εξάλλου η ατάκα αρκετών, «υπάρχουν τόσα προβλήματα, το ότι παραιτήθηκαν είναι το τελευταίο που μας απασχολεί» είναι απόλυτα κατανοητή. Κοντολογίς, ανασφάλεια υπήρχε και πριν παραιτηθεί ο Αδαμίδης (με τους Κοσμάτο, Καπετανάκη, Καψή και Κασνακίδη) απόδειξη ότι απέτυχαν, ανασφάλεια υπάρχει και τώρα που παραιτήθηκαν άπαντες.

Το κλίμα στις τάξεις των παικτών είναι βαρύ και μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Σκέφτονται τα αγωνιστικά, τα οικονομικά και το μόνο που έχουν να περιμένουν για να τους δώσει δύναμη είναι κατανόηση και στήριξη από τον κόσμου προς αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα