Και ο Λοβέρδος με τον... Μαρινάκη του

14:20 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε όλη αυτή τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος βρήκε το... χρόνο να γράψει στο προσωπικό του blog για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Ήταν η προηγούμενη εβδομάδα η πιο κρίσιμη στην ιστορία της Ελλάδας,

σύμφωνα με τον πρωθυπουργό αλλά και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο. Την ώρα που η Ελλάδα αγωνιούσε για τις αποφάσεις της τρόικας και την επομένη της ψήφισης στη βουλή του άρθρου 37 και του θανάτου του άνεργου εργάτη από τον Βύρωνα, ο υπουργός Υγείας βρήκε το χρόνο να γράψει στο blog του!

Ωστόσο δεν καταπιάστηκε με κανένα θέμα της τρέχουσας «καυτής» επικαιρότητας, ούτε με το θάνατο του άτυχου συνδικαλιστή. Ασχολήθηκε με την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πλέκοντας το εγκώμιο του Ισπανού προπονητή. Και μάλιστα απαίτησε να μη γίνεται κριτική στον Βαλβέρδε.

Καλό και θεμιτό να είναι κάποιος φίλαθλος και να έχει άποψη για την αγαπημένη του ομάδα. Ωστόσο σε μια τόσο κρίσιμη καμπή της ιστορίας, καθώς οι αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα, θα επηρεάσουν τις μελλοντικές γενιές, θα περίμενε κανείς από έναν πρωτοκλασάτο υπουργό να ασχολείται μόνο με τα σημαντικά θέματα της αρμοδιότητάς του και της κυβέρνησης και να σχολιάζει το έργο του προπονητή της δικής του κομματικής ομάδας, δηλαδή του πρωθυπουργού και όχι του Βαλβέρδε.

Κανείς δεν διαφωνεί ότι και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, αλλά έχει μεγάλη σημασία, ειδικά σε τόσο ευαίσθητες περιόδους τι λένε και πότε το λένε!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα