Νέο επεισόδιο στη κόντρα Κετσπάγια-Μερεμπασβίλι

10:56 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γκεόργκε Μερεμπασβίλι έχει να κληθεί τρία χρόνια στην Εθνική Γεωργίας με τις σχέσεις του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τιμούρ Κετσπάγια, να έχουν "ψυχρανθεί" και μετά την εμφάνιση και το γκολ επί του Παναθηναϊκού προέκυψε νέο επεισόδιο στη κόντρα.
Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στον

ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio και δήλωσε: "Ο Μερεμπασβίλι έχει προσόντα, αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθήσει να παίξει σωστό ποδόσφαιρο.
Ξεκίνησε καλά και ελπίζω να έχει ανάλογη συνέχεια. Χρειάζεται να μάθει αρκετά πράγματα για να βοηθήσει τόσο τον εαυτό του, όσο και τον ΟΦΗ για να κληθεί στην εθνική ομάδα".
Αντίθετα, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον συμπαίκτη του Μερεμπασβίλι, τον τερματοφύλακα Λόρια: "Είναι από τους παίκτες που έχουν αδικηθεί πάρα πολύ στη Γεωργία. Το πρωτάθλημα στη Γεωργία δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό και σε πολλές άλλες ομάδες ζήτησα να πάρουν τον Λόρια. Μίλησα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ και του είπα να μιλήσουν με τον Καλάντζε για την αξία του Λόρια, που ήταν συμπαίκτης με τον Γκατούζο. Και χαίρομαι που εμπιστεύτηκαν τόσο εμένα όσο και τον Καλάντζε για τον Λόρια. Για εμένα, χωρίς υπερβολή, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν πολύ αδικημένος που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Γεωργίας, γιατί δεν υπάρχει μεγάλη διαφήμιση στους παίκτες. Πιστεύω μάλιστα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα στην Εθνική Γεωργίας και εύχομαι να αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο για πολλά χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα