Περόνε: Ήρθα μόνο για την άνοδο στον Ηρακλή

09:58 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος με τις συνθήκες που συνάντησε στον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Εμάνουελ Περόνε ο οποίος ξεκαθάρισε πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε με στόχο την άνοδο στη Super League.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο 34χρονος Αργεντινός

επιθετικός, μιλώντας για τη συμβολή του στην άνοδο του Εργοτέλη στη μεγάλη κατηγορία, τόνισε: "Για μένα είναι ένα στοίχημα να το επαναλάβω με μια ακόμα ομάδα. Είμαι 34 ετών και στον Ηρακλή ήρθα μόνο για την άνοδο. Αν δεν υπήρχε αυτός ο στόχος, δεν θα ερχόμουν. Αν τα καταφέρω, θα είναι ό,τι καλύτερο έχω πετύχει στην ποδοσφαιρική καριέρα μου.
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Στον Εργοτέλη υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα, παίζαμε με πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες και αυτό που καταφέραμε ήταν κόντρα στα προγνωστικά. Αγωνιστικά ο φετινός Ηρακλής είναι ένα, ίσως και δυο επίπεδα πάνω από εκείνο του Εργοτέλη. Είναι ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία και οι συνθήκες είναι πολύ πιο ευνοϊκές".
Για το τι συνάντησε ερχόμενος στον Ηρακλή, ο Περόνε δήλωσε: "Βρήκα μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τις υπόλοιπες. Ο Ηρακλής έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο του. Καλή ομάδα, οργάνωση, ηρεμία, κόσμο που τον στηρίζει και που πιστεύει στους ποδοσφαιριστές".
Τέλος, ο Περόνε μίλησε για το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή στη Football League, κόντρα στον Τύρναβο στο Αλκαζάρ: "Αυτός είναι ο στόχος. Μελετήσαμε τον αντίπαλο, έχουμε σχέδιο για το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε και θέλουμε όταν θα φύγουμε από το γήπεδο να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα