Νέκρα στην ΑΕΚ

13:22 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν κουνιέται... φύλλο στην ΑΕΚ! Δεν υπάρχει τίποτα το αισιόδοξο που να προδίδει ότι κάτι θα συμβεί άμεσα και θα καλυφθούν οι οφειλές - πράγμα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να μη χάσει η ΑΕΚ την αδειοδότηση. Ο χρόνος έχει ήδη περάσει. Ο Νίκος Νοτιάς μπορεί να έμαθε από Δημητρέλο - Κασνακίδη τις ανάγκες να μπουν άμεσα 120.000 ευρώ στην ΠΑΕ για να πληρωθεί ο Μαϊστόροβιτς (80.000 ευρώ περιμένει ο Σουηδός) και μάνατζερ (άλλες τουλάχιστον 40.000 ευρώ), μπορεί να «υποσχέθηκε» ότι θα κάνει... ό,τι μπορεί προκειμένου να στείλει αυτά τα χρήματα,

ωστόσο μεσημέρι Πέμπτης και οι εκκρεμότητες παραμένουν, αφού τα λεφτά δεν... ταξίδεψαν από την Αμερική.

Ο κίνδυνος λοιπόν να ξεφτιλιστεί η ΑΕΚ χάνοντας την αδειοδότηση για 120.000 ευρώ κι ενώ έγινε τεράστιος αγώνας προκειμένου να βρεθεί (και βρέθηκε) το μεγαλύτερο ποσό που χρειαζόταν ώστε να καλυφθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, παραμένει ορατός. Κι όλα αυτά, ενώ είναι δεδομένο πως οι επόμενες μέρες θα περάσουν έτσι, καθώς τα πάντα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω Πάσχα. Ο Ανδρέας Δημητρέλος μάλιστα από σήμερα νωρίς το μεσημέρι είναι στην Πάρο για τις Άγιες Μέρες και θα επιστρέψει στην Αθήνα από Τρίτη. Παράλληλα, και ο Κασνακίδης έχει πάει ήδη στο Λονδίνο όπου θα γιορτάσει με την οικογένειά του το Πάσχα.

Συνάμα, οι υπάλληλοι θα περάσουν τις γιορτές χωρίς δώρο Πάσχα. Σήμερα που περίμεναν όλοι να δουν στα ταμεία τους το δώρο, εν τέλει «εξαιτίας προβλήματος στις τράπεζες», όπως έλεγαν από την ΠΑΕ, δεν κατέστη δυνατό να μοιραστούν τα χρήματα. Λύση, που αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ώρες, είναι να δοθούν σε κάποιους (και όχι σε όλους) υπαλλήλους έναντι του δώρου με την καταβολή μετρητών.

Εν ολίγοις στην ΑΕΚ επικρατεί... νέκρα. Όλα είναι στον «αέρα», δεν φαίνεται διάθεση από τον Νοτιά να βοηθήσει (ίσως το κάνει μελλοντικά, βέβαια, αλλά ο χρόνος πιέζει κάτι παραπάνω από ασφυκτικά) και θα πάμε για μία νέα δύσκολη εβδομάδα από... Τρίτη όταν θα επιστρέψουν στη βάση τους τα στελέχη της ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα