Μαντσίνι: Όλα έχουν τελειώσει

12:43 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε στους πέντε βαθμούς την διαφορά από την κορυφή μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστηρίζει πως τα πάντα έχουν ήδη κριθεί υπέρ της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Γουέστ Μπρομ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Όλα έχουν τελειώσει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια φανταστική ομάδα με μεγάλη εμπειρία και νομίζω ότι θα κατακτήσει

τον τίτλο. Είναι πολύ σημαντικό ότι μειώσαμε την διαφορά στους πέντε βαθμούς. Με τους 74 πόντους είμαστε σίγουρα στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Στο 4-0 επί της Γουέστ Μπρομ, δυο γκολ πέτυχε ο Σέρχιο Αγκουέρο που επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα μετά από τραυματισμό με τον Μαντσίνι να δηλώνει: "Ο Σέρχιο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Εξαιτίας του τραυματισμού του τον στερηθήκαμε σε δυο κρίσιμα παιχνίδια, στα οποία χάσαμε και βαθμούς".
Ο Μαντσίνι μίλησε και για τον Κάρλος Τέβες ο οποίος ξεκίνησε έπειτα από καιρό στο αρχικό σχήμα πετυχαίνοντας και γκολ: "Είναι πολύ καλό ότι ξεκίνησε πρώτη φορά μετά από έξι μήνες και πε΄τυχε γκολ. Ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά, αλλά μπορεί να βελτιωθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα